Splitski vikend koncerti na Rivi i u Podrumima

bambi molesters
Glazbena mladež Splita
nastavlja super niz besplatnih vikend programom koncerata na Rivi i u podrumima cara Keruma. U petak, s početkom u 21.00 h u Dioklecijanovim podrumima održati će se gitaristički recital Srđana Bulata. Par koraka dalje, na splitskoj Rivi, pola sata kasnije nastupaju miljenici kritike The Bambi Molesters s svojom paradom surf rocka. Retro rockerima iz Siska na sceni će se pridružiti i Chris Eckman, osnivač, multiinstrumentalist, pjevač i pisac tekstova većine pjesama sastava Walkabouts, popularnog americana banda iz Seattlea ...

VIVA GLAZBENA MLADEŽ SPLITA!

Splitski besplatni vikend koncerti na Rivi i u Podrumima

Priredio: MB

ricardo luqueDan poslije na istom mjestu u istu uru Ricardo Luque i orkestar La Sonora Tropical počastiti će vas bogatim setom zvukova i glazbe s Kube i ostalih latino-američkih zemalja, uz koju, kažu, noge plešu same.. 

Orkestar La Sonora Tropical je ansambl kojeg čini 12 glazbenika koji izvode glazbu zlatnog doba plesnih orkestara, 50 - tih godina, kao što su Mambo Kings, Tito Puente orkestar, Perez Prado i sl.

U ponedjeljak će u istu uru Rivom odjekivati zvuci bezvremenskog bluesa u izvedbi Harpoon Blues Banda, kojeg Dugoraćanima ne treba posebno predstavljati, budući da su prije mjesec dana svirali u Dugom Ratu (na fešti MK Reborn Dalmacija), a na proljeće u Omišu.

Pa sad Vi recite da vam je i dalje dosadno, da se ništa nigdje ne događa, da je ajmee, da samo zvuci cajke zrakom lete, da su skupe ulaznice...

Povezani članci

Who's Online

We have 385 guests and no members online