Predavanje: Windows Small Business server je mrtav – što dalje?

Zanimljivo predavanje za informatičare i poduzetnike održati će se u četvrtak, 07.07.2016. na FESB-u s početkom u 17:30 sati u okviru redovite sessije druženja i predavanja splitskog IT PRO Microsoft Community-ija. Nema veze jeste li "Pravi Informatičar", haker-amater ili obični domaći korisnik kojemu trgovci prodaju IT-muda za bubrege, svratite u četvrtak na FESB, jer Microsoft Community predavanja namijenjena su i takvima, piše popularni splitski informatičar Nikša Marinović u najavi druženja. Marinović suvlasnik je tvrtke Absolveris d.o.o. koja se više od 10 godina bavi pružanjem cjelovite IT podrške i najma sustava, a radi se o serverskoj infrastrukturu baziranoj primarno na Microsoft tehnologijama. Windows Small Business server je, bolje upućeni već znaju, mrtav – a što dalje i zašto je Microsoft platforma još uvijek najbolji izbor za male i srednje tvrtke pokušati će svima, pa i prisutnim ljubiteljima open source rješenja, argumentirati Nikša, veliki zagovornik Micro$oft-ovih IT rješenja u poslovanju. Govoriti će se o tome kako izgraditi optimalnu IT infrastrukturu male tvrtke korištenjem Windows Server tehnologija, Office 365 i Azure usluga i SPLA modela licenciranja. U predavanju će biti prikazani i konkretni primjeri iz prakse uz pregled ukupnih troškova pojedinih rješenja, a predavanje je namijenjeno kako pružateljima IT usluga, tako i potencijalnim korisnicima, malim i srednjim tvrtkama. Prije Marinovića prisutnima će se obratiti Ljubo Brodarić, još jedna legenda splitske IT scene, koji će podijeliti nekoliko obavijesti o radu splitske IT PRO grupe..

IT PRO SPLIT

Windows Small Business server je mrtav – što dalje i zašto je Microsoftova platforma još uvijek najbolji izbor za male i srednje tvrtke?

FESB, četvrtak,7.7.2016.

17:30 - 17:45  Okupljanje i nekoliko obavijesti o radu grupe - Ljubo Brodarić, UG lead

RIPs

17:45 - 18:45  Windows Small Business server je mrtav – što dalje i zašto je Microsoft platforma još uvijek najbolji izbor za male i srednje tvrtke? - Nikša Marinović, Absolveris d.o.o.

18:45 - ?  Pizze i druženje..

Vidimo se sutra na FESB-u!

Povezani članci

Who's Online

We have 104 guests and no members online