Dječjim festivalom 'Glas Poljica 2013' završilo Dugoratsko ljeto

Glas PoljicaUz prepuno gladalište na Poljičkom trgu u Dugom Ratu, u sklopu Dugoratskog ljeta, a u organizaciji Udruge "Vjernost", na čelu s Goranom Mladinom i njegovim "Garifulima", održana je tradicionalma kulturno-zabavna manifestacija Dječji festival "Glas Poljica 2013.". Na festivalu se natjecalo 18 natjecatelja, a po ocjeni žirija treće mjesto je osvjila mlada Karla Florjan pjesmom "Čardaš mama", drugo mjesto je pripalo Steli Madunić i pjesmi "Only teardrops", a prvo mjesto je pripalo Anamariji Strujić i njenoj izvedbi pjesme "Diamonds", kojima je na kraju povelje uručio Jerko Roglić, načelnik Općine Dugi Rat ...

GLAS POLJICA 2013

Anamarija i Petar zlatni glasovi Poljica

Piše: Davor Grgat / Slobodna Dalmacija

Po ocjeni publike, treće mjesto je pripalo Anamariji Strujić i pjesmi "Diamonds", drugo mjesto je pripalo Venesi Brzović i pjesmi "Razmažena“, a prvo mjesto publike osvojio je Petar Matičević i pjesma "Zorica“, a priznanja im je uručila Kate Brahović, direktorica Turističke zajednice Dugi Rat.

U pauzi programa, nastupili su članovi Plesne škole "Amber" iz Splita sa Dujom i Zdenkom te Dječji zbor iz Vukovara kao i Dario Plevnik, tekstopisac iz Osijeka i obitelj Dorić iz Osijeka.

Na kraju, kažimo i to, svi učesnici festivala dobili su CD mladog Osječanina Andreja Dorića koji im je poklon osobno uručio.

Festival je izvrsno vodila Marija Šušić.

Povezani članci

Who's Online

We have 96 guests and no members online