VIDEO sjednice vijeća: Dugoratski vijećnici nisu povećali paušalni porez za iznajmljivače

26. sjednica Općinskog vijeća općine Dugi Rat održana je u ponedjeljak, 14.01.2019. s početkom u 18 sati u prostorijama općinske vijećnice. Naši drage vijećnice i vijećnici raspravljali su o sljedećim točkama predloženog dnevnog reda, od kojih će pogotovo prva točka dnevnog reda izazvati veliku pozornost javnosti, ponajprije iznajmljivača privatnog turističkog smještaja:
  1. Odluka o visini paušalnog poreza na području Općine Dugi Rat
  2. Odluka o raspoređivanju sredstava za financiranje političkih stranaka i članova izabranih s liste grupe birača u Općinskom vijeću Općine Dugi Rat za 2019. godinu
  3. Vijećnička pitanja.

Visina paušalnog poreza po krevetu utvrđuje se ovisno o tome u kojem se naselju nalazi soba, apartman i kuća za odmor i po novom prijedlogu ostati će ista kao i do sada (255 kn po krevetu u naseljima Duće i Dugi Rat, a 210 kn u Jesenicama), a isti će ostati i iznos paušalnog poreza po smještajnoj jedinici u kampu u svim našim mjestima (297,5 kn u naseljima Duće i Dugi Rat, te 245,5 kn u Jesenicama). Dakle, nema promjena u iznosima paušalnog poreza, iznos koji ste plaćali lani (i ranije) plaćati će te i nadalje.

Snimka sjednice osvanula je na Jubitu, možete je pogledati i u nastavku članka. Eto lijepe prilike da zavaljeni u udoban naslonjač, s dobrom bocom vina i nezdravim španjuletom, ali uvijek u lijepom društvu, u toplini vašeg doma pogledate snimku 26. sjednice ovog saziva našeg Općinskog vijeća i saznate kako vijećaju naši vijećnici, koliki će općinski harač, pardon paušalni porez, plaćati naši turistički djelatnici u Novom berićetnom ljetu, te koliko će naših sredstava pripasti našim podružnicama političkih stranaka i nezavisnim listama, te poslušajte što su sve priupitali načelnika i općinske djelatnike?
Pa kad neki kažu da se nema što pogledati i poslušati na TV Dugi Rat?? 

VIDEO

26. SJEDNICU OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE DUGI RAT

MB, video: Jakov Velić / TvDR, Art Foto

Povezani članci

Who's Online

We have 200 guests and no members online