Predavanje u Tinelu: Transfer znanja (by Branko Roglić)

U četvrtak, 24.10.2019. u 18 sati, u caffe baru Tinel na splitskom kampusu predavanjem Branka Roglića kreće ciklus predavanja za studente, Talk and Grow by UNIST, na kojima će gostovati niz uspješnih, poznatih i cijenjenih osoba iz različitih područja. Događaj će biti interaktivnog tipa - studentima će biti omogućeno da postave pitanja i otvore raspravu.
Prvi je gost jedan od najuspješnijih i dugoraćanima vrlo dobro poznati hrvatski poduzetnik Branko Roglić, čija tvrtka Orbico posluje u 20 zemalja i zapošljava više od 6.000 radnika s 2 milijarde eura prihoda u prošloj godini. Poznat je po svojoj direktnosti i otvorenosti što ga čini posebno zanimljivim predavačem kojem će studenti imati priliku postaviti i vlastita pitanja. U intervjuima ističe da treba graditi poduzetnički mentalitet uz racionalan i odgovoran pristup poslu. Osim toga, njegove radne navike i etika izdvajaju ga iz slike stereotipnog poduzetnika. (Ne)osjetljivost za lokalnu zajednicu u kojoj posluje, sudeći po dugoratskom iskustvu, također je jedna od Roglićevih karakteristika, a u doba kada etično poslovanje u zajednici postaje sve važnije valjda će se u Tinelu naći netko tko će ga i o tome nešto priupitati..

Izvor: InfoZona

Cilj ciklusa Talk&Grow je kroz primjere uspjeha i dobre prakse motivirati studente, ukazati im na različite mogućnosti, za vrijeme i nakon studiranja, odnosno potaknuti proaktivnost i poduzetništvo te razvoj kritičkog mišljenja o raznim temama. Iz tog razloga teme neće biti vezane usko uz određenu struku.

Who's Online

We have 292 guests and no members online