Zborovanje izviđača Dalmacije 2016. u Splitu

Zborovanje izviđača Dalmacije akcija je koja okuplja izviđače svih dobi s područja Splita, Dugog Rata, Omiša i Trogira. Akcija će se održati ovog vikenda, 15. i 16. listopada na Turskoj kuli u Splitu, a organizira je Splitski skautski zbor - gradski savez izviđača Splita. Cilj akcije je u prirodi i pozitivnom okruženju, sa svojim vršnjacima, steći nova znanja i vještine, upoznati nove prijatelje te provesti vikend pun avanture u prirodi na svježem zraku. Sudionike čekaju edukativno-zabavne radionice s temom putovanja oko svijeta te ih očekuje mnogo zanimljivih aktivnosti, igara, pjesama, priča..

Izvor: DalmacijaNews

U programu Zborovanja održava se i Državna izviđačka olimpijada Saveza izviđača Hrvatske na kojoj će se okupiti izviđači stariji od 14 godina s područja cijele Hrvatske. Na toj akciji će sudionici imati priliku pokazati svoja znanja iz orijentacije u prirodi, paljenja vatre, vezivanja čvorova, signalizacije, dizanja i spuštanja šatora te cjepanja oblica.

dugoratski izviđači

Svi sudionici, a i svi građani, pozvani su da se u vrijeme Zborovanja pridruže i humanitarnoj akciji prikupljanja hrane i potrebnih stvari za Socijalnu samoposlugu u Splitu.

Who's Online

We have 414 guests and no members online