Baš sve liste koje su se natjecale na izborima ušle su u Općinsko vijeće

U Dugom Ratu su sve liste, svih sedam lista, koje su se natjecale na lokalnim izborima u nedjelju ušle u Općinsko vijeće, piše DalmacijaDanas. Neobičan je to politički fenomen.
- "Neka cvjeta sedam izbornih cvjetova, neka se natječe petnaest škola mišljenja!" - sigurno bi uskliknuo u nedjelju oko ponoći MAO CE-TUNG, da je mogao prisustvovati postizbornim feštama u lokalnim izbornim stožerima. Jer bilo je tu veselja, čestitanja, lipih bokuna i osvježavajućih pića, bilo je tu i Judinih poljubaca, malih noćnih telefonskih razgovora, poziva na kavu odmah ujutro, ali i naprasnog spuštanja slušalica..
Zanimljiv je ovaj naš Dugi Rat, meni najdraži! Prije nekoliko mjeseci zabavljali smo državu i "region" aferom "LAPTOPI", šalili se na svoj račun, umjesto da napravimo kakvu "spačku" GORANU MARIĆU, ismijemo u svih 16 i njega i pola ministara, njegov DUUDI ili kako li se danas već zove ta državna vukojebina koja, zajedno sa "nenadležnim" ministarstvima već godinama "ne može" otpetljati tu hrvatsku birokratsku "kravatu" svezanu oko našeg vrata ili barem privesti naše "ENGLEZE", (ne)nadležne ministre, USKOKe i državnog odvjetnika u malu sobicu na razgovor neugodni i potom zaključati vrata dok se sve strane ne dogovore. I odluče držati dogovora.
- "U politici, ako hoćeš da se nešto kaže, pitaj ministra Gorana Marića. Ali ako hoćeš da se nešto napravi, pitaj ženu" - garant bi gledajući s neba sve ovo opet rekla Margaret Thatcher. Šteta što nam naši "Englezi" nisu u misto doveli jednu takvu umjesto onog pijanog Škota...

Piše: Mladen Banović

Bilo kako bilo, ni ova dugogodišnja AFERA "NEČINJENJA" nije imala velikog utjecaja na izborni rezultat u Dugom Ratu, tada (i sada) većinskog, HDZ-a koji je dobio 27,22% potpore birača, a slijedi ih kandidacijska lista grupe birača mladog lava FRANE PLEIĆA s 20,90 %. Lista otkrivatelja afere "Laptopi", DOMAGOJA VUKOVIĆA iz HDS-a, našla se na trećem mjestu s 18,18 % potpore birača.

sedam samuraja

Međutim, ono što je najzanimljivije je to da je u Dugom Ratu baš svaka lista, a bilo je njih SEDAM na izbornom listiću, ušla u Općinsko vijeće!

SEDAM je bilo i kandidata za NAČELNIKA, ali su tu prekruta izborna pravila u igri za drugi krug ostavila tek dva najjača "igrača", dosadašnjeg načelnika JERKA ROGLIĆA i njegovog arhoponenta DOMAGOJA VUKOVIĆA. Tako da se fešta o' izbora nastavlja..

Seven

Za desetak dana ćemo saznati tko će iz Općine slati razglednice GORANU "fu*king" MARIĆU i njegovoj nesposobnoj bratiji po ministarstvima za istraživanje ruda u dugoratskom bazenu i gubljenje našeg vremena.

Jer neuspjeh... tako mi svih sedam sekretara SKOJ-a i Prvog Predsjednika, neuspjeh nije opcija!!

Je li tako, Margie? 

Who's Online

We have 379 guests and one member online

  • admin