Discotheque Riva: Tehnomanija poharala Splitom!

Discotheque RivaDugonajavljivani spektakl Discotheque Riva opravdao je očekivanja mnogobrojnih posjetitelja jer je Splitom zavladala prava tehnomanija! Odlično raspoloženje uz sjajne glazbenike priuštit će svim posjetiteljima zabavu do ranih jutarnjih sati, a glavne zvijezde večeri – dvojac Faithless Sounsystem započeli su s nastupom desetak minuta prije 23 sata tako da njihovi obožavatelji nisu morali dulje čekati, kao što je običaj na ostalim DJ događanjima. Ipak, svoj nastup završili su već nakon sat i nešto "sitno"...

DISCOTHEQUE RIVA

Publiku su zabavljali DJ-evi Aldo Morro, dvojac Faithless Sounsystem, Fredde le Grand, Felix Da Housecat...

Discotheque Riva

Piše:Jure Jerić / Slobodna Dalmacija
Slike: Ivo Čagalj / Pixsell


Splitski tehno beton, slikovito rečeno, još jednom se pokazao kao pun pogodak za ovakav oblik ljetnih događanja, koja će prema riječima organizatora Pere Fullhousea i Mladena Bibića postati tradicionalni poput Splitskog ljeta.

Discotheque Riva

Već od 19 sati bili su otvoreni svi ulazi kako se ne bi pravili veći redovi, međutim, splitska publika ostala je dosljedna samoj sebi tako da su se na ulazima ipak formirale kolone, tim više što je bilo potrebno proći trostruko kontrolu zaštitara. Međutim, to nije ni najmanje smanjilo doživljaj, o kojem su posjetitelji imali većinom riječi hvale.

- Ovo je pravi doživljaj, jedno od boljih događanja u posljednje vrijeme – rekao je jedan od posjetitelja, Mate iz Imotskoga koji je došao s prijateljima na Rivu.

Discotheque Riva

Međutim, organizatorima se ipak dogodio gaf tehničke prirode tako da je program prekinut oko 23 sata, a otklonjen je za desetak minuta te je party nastavljen.

Iako je prošle godine mnogo posjetitelja glazbeno-vizualni spektakl pratilo s mora, ovoga puta nije bilo brodica jer je između gata Lučke kapetanije i gata Matejuška bio postavljen ponton s kojega je u ponoć bio ispaljen vatromet, za koji su organizatori najavili kako se radi o dosad neviđenom svjetlosnom raskošu.

Discotheque Riva

Discotheque Riva

Discotheque Riva

Discotheque Riva

Discotheque Riva

Povezani članci

Who's Online

We have 215 guests and no members online