Maurerovi 'kuhari' uvesti će Vas u Domain Driven Design

Programeri i svi koje zanima vrli ICT svijet, svratite u srijedu, 22. veljače 2022. u 18:30 h u prostor PICS-a na splitskom FESB-u, Ulica Ruđera Boškovića 32, i poslušajte predavanje Darka Kantića, iskusnog razvijatelja softvera iz Maurer Electronics Split (dijela njemačke grupacije Bundesdruckerei) na temu "Uvod u Domain Driven Design". Predavanje je dio ciklusa Coders' Kitchen meetupa, zanimljivih razgovora i korisnih praktikuma o raznim tehnološkim temama, sponzoriranima od strane IT tvrtke Maurer Electronics Split.
Tema predavanja NIJE vizualni dizajn niti razvoj GUI interfejsa! Domain Driven Design (DDD) je način organiziranja odnosno dizajniranja računalnog koda. Darko će nas uvesti u tehnike i prakse kako zahtjeve kupca uz pomoć DDD principa i patterna uobličiti u elegantne softverske apstrakcije koje nazivamo domenskim modelima, a koji sadrže dobro struktuiranu poslovnu logiku, koju u idućim koracima razvoja potpunog softverskog rješenja programeri lakše implementiraju.
Dakle, uz pomoć DDD možemo značajno poboljšati proces definiranja i razvoja softverskog rješenja. DDD čvršće spaja kupca (eksperte u svojoj domeni) i razvijatelje softverskog rješenja (programere) koji rade kao jedan zajednički tim u definiranju domenskog modela, koji naposljetku bude prikazan kao skup dijagrama. Potrebe i zahtjevi kupca tako su sadržani u dobro definiranom i usaglašenom domenskom modelu koji programeri onda mogu lakše i brže implementirati u kvalitetna, pouzdana i proširiva softverska rješenja koja zadovoljavaju potrebe kupca, koji je uključen od početka u cijeli proces.
Sponzor događanja, Maurer Electronics Split, i ovaj će put osigurati pizzu i piće kako bismo nakon predavanja i Q&A sesije mogli nastaviti ugodno druženje u prostorima PICS-a na FESB-u. Ako ste zainteresirani za mogućnosti zapošljavanja koje nudi Maurer, možete razgovarati s organizatorima nakon predavanja.

CODERS' KITCHEN - Tech talks from Maurer-Electronics Split

UVOD U DOMAIN DRIVEN DESIGN / INTRODUCTION TO DOMAIN DRIVEN DESIGN

Srijeda, 22.02.2023. u 18:30 h, u prostorija PICS-a na FESBu, Ulica Ruđera Boškovića 32, Split
Wednesday, February 22, 2023 at 18:30 h, PICS, FESB, Ulica Ruđera Boškovića 32, Split.


Vidimo se!

Poveznica na meetup ...  https://www.meetup.com/coders-kitchen/events/291466767/


Povezani članci

Who's Online

We have 47 guests and one member online

  • admin