Mali Rat: Feštalo se kao nekad!

Ribarska večer na Malom RatuKad su Maloračani odlučili napokon prekinuti latargiju o' fešti i obnoviti nekad nadaleko poznatu Ribarsku večer u svom mistu, zasigurno nitko nije bio optimist da će se sve to ovako dobro kao sinoć završiti, ali su imali mnogo razloga da krenu "s mrtve točke". Zahvaljujući upornosti inicijatora fešte i Mjesnog odobra, ali i nesebičnoj pomoći velikog broja mještana, eto, počelo se je opet ludo feštati na Malom Ratu, a na samom početku "revivala" ribarske večeri postignut je pravi pogodak! Naime, prošlu noć na Maloratskoj plaži se je jelo, pilo i zabavljalo uz glazbu, igre i ples kao nekad, a broj okupljenih posjetitelja daje nadu da će se ova fešta duboko usidriti na Malom Ratu, te da će svima nazočnima ova Maloraćanska Ribarska noć ostati u dugom i nezaboravnom sjećanju...


KAD SE MJESNE RUKE SLOŽE..

Ribarska večer na Malom Ratu 2010.

Ribarska večer na Malom Ratu pokrenula iz malo ribarsko mjesto iz anonimnosti, i postigla pun pogodak!

Tekst i slike: Davor Grgat


Uz  zabavni program, koji je trajao do kasnih jutarnjih sati, uz potezanje konopa, skidanje pršuta sa grede te bogatu lutriju, uz soparnik, školjke iz lonca, riba se gradela te razne vrste pića,  program je vodio nenadmašni Nikola Lozić, a muzika - Filip Čopac, te Jadran bend - je užgala sve živo i posjetitelje zabavila sve do dugo u noć, tako da su mnogi na fešti ostali i do 5 sati ujutro.

Ribarska večer na Malom Ratu 2010.

I na kraju, iako umorni i nenaspavani, organizatori ove manifestacije: Vlado, Petar, Jozo, Ilija, Ante, Aldo, Sonja, Tanja, i brojni, brojni drugi mještani Malog Rata ne kriju zadovoljstvo posjetom kao iz najboljih vremena, te atmosferom na fešti koju i veća mjesta duž naše obale mogu samo sanjati.

Ribarska večer na Malom Ratu 2010.

Ribarska večer na Malom Ratu 2010.

Ribarska večer na Malom Ratu 2010.

Ribarska večer na Malom Ratu 2010.

Povezani članci

Who's Online

We have 241 guests and no members online