Koncert Nine Badrić za Dan žena

Nina Badrić dolazi nam pjevati u Split i to na Dan žena, 8.3.2019. Biti će to novi glazbeni spektakl u splitskoj Spaladium Areni. Tisuće žena, Nina i njen glas i pjesme, vrhunska produkcija, scenografija,  uigrani bend, te još poneko iznenađenje - mogla bi to biti večer za pamćenje i mnogim muškarcima! Svojim najvećim  obožavateljima Nina Badrić je odlučila prirediti i malo božićno/novogodišnje iznenađenje - blagdanski paket ulaznica u sklopu kojeg se dvije ulaznice za parter mogu dobiti po cijeni od 100 kuna. Ulaznice će biti u prodaji do Nove Godine ili do isteka zaliha u sustavu Eventim. A cijene ulaznica (od 1.1.2019.) su sljedeće: parter 100 kn, donja tribina (sjedenje) 130 kn. Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

SPLITSKI KONCERT NINE BADRIĆ

Slavlje za Dan žena u splitskoj Spaladium Areni 

- "Dugo razmišljam o velikom koncertu u Splitu i napokon se pružila prilika da se on ostvari. Toliko se veselim izvesti jedan poseban repertoar za svoju publiku u Dalmaciji i prilici da upravo tamo proslavim Dan žena. Bit će to posebna večer kakvu Split i zaslužuje i sve vas pozivam da se pridružite u što većem broju. Zahvalna sam što imam toliko toga za proslaviti, predivan prijem mog posljednjeg singla "Rekao si", iznimno uspješnu  koncertnu 2018., moje sudjelovanje u showu Zvijezde gdje sam upoznala toliko divnih, talentiranih ljudi... Ali ustvari ćemo slaviti ono najljepše - glazbu" - rekla je Nina.

Koncert Nine Badrić za Dan žena

Nina Badrić hrvatska je pop pjevačica i višestruka osvajačica prestižne nagrade Porin čija karijera traje već više od 20 godina. Jedna je od najcjenjenijih i najtrofejnijih glazbenika čija se popularnost odavno proširila i izvan granica Hrvatske.
Svoju samostalnu karijeru, Nina započinje '90-ih godina, a pjesma "Ja za ljubav neću moliti" dovodi je na vrhove top lista. Nedugo nakon toga objavljuje drugi album "Personality" sa kojim osvaja svoje prve nagrade Porin, a 1998 god. postaje prva hrvatska glazbenica mlađe generacije koja osvaja prva mjesta europskih top lista obradom pjesme "I am so excited".

Velikim solističkim koncertom kojeg je održala 14. veljače 2005. godine (dan Valentinovo) u Domu sportova u Zagrebu, Nina je obilježila vrhunac svoje dotadašnje glazbene karijere. Koncert je bio i humanitarnog karaktera s kojim je Nina podržala akciju UNICEF-a za udomljavanje napuštene djece.

Godine 2012. predstavljala je Hrvatsku na Eurosongu sa skladbom "Nebo“. Nakon Eurosonga počinje Ninina velika dvoranska turneja koja je obišla najveće dvorane u regiji i koje su bile popunjene do posljednjeg mjesta među kojima su Beogradska Arena, KC Dražen Petrović i Zetra.

Nina Badrić je do sada  objavila 8 studijskih albuma, mnogobrojne live albume, singlove i duete. Dobitinica je 8 Porina te mnogih drugih nagrada.

Povezani članci

Who's Online

We have 497 guests and one member online

  • admin