Novac 's fasada' dajte nam za brzu cestu!

pismo Vladi
U povodu nedavne vijesti o odustajanju "Hrvatskih cesta" od planirane gradnje brze ceste Split - Omiš za idućih nekoliko godina, splitski HSLS oglasio se priopćenjem za javnost u kojem još jednom moli nadležnu hrvatsku Vladu da preusmjeri novac iz manje važnih projekata u ovaj koji je, smatraju, od ključne važnosti za regiju. - Kažu da će barem dovršiti potez Trogir - Split, no više u to ne vjerujemo jer je ta brza cesta trebala biti gotova u ljeto 2008 godine ...


I ČELNICI SPLITSKOG HSLS-a POZIVAJU VLADU DA NE ODUSTAJE OD GRADNJE PROMETNICE IZMEĐU SPLITA I OMIŠA

Liberali: Novac's fasada' dajte nam za brzu cestu

Izvor: Slobodna Dalmacija
Ilustracije: Mladen Banović

brza cesta Splitski HSLS više je puta pozivao sve nadležne na dovršetak ove prometne žile kucavice za našu regiju, jer tu leži novac i posao - kazao je Tonči Blažević, predsjednik gradskih liberala.

- U vremenima kada nas bombardiraju potemkinovskim projektima tipa: nabacimo žbuku na tisuće fasada; gradimo javne ustanove po modelu JPP-a ili plutajuće vjetroelektrane i Zagreb na Savi, tiho prolazi vijest da ne možemo ili ne želimo financirati ovu cestu.

Preusmjerite novac s fasada - oko 500 milijuna kuna - u dovršetak ove ceste ili nam dokažite daje taj projekt isplativiji - istaknuo je, među ostalim, Blažević u priopćenju upućenome medijima.

Povezani članci

Who's Online

We have 548 guests and no members online