Podstrana: Međunarodni sajam putovanja i odredišta

Hotel Le Meridien Lav u PodstraniHrvatska će uskoro dobiti svoj prvi sajam turizma s temom povezivanja turističkih trendova i društvenih mreža. International Travel and Destination Expo (ITDE) (Međunarodni sajam putovanja i odredišta) održat će se u hotelu Le Meridien Lav hotelu u Podstrani od 24. do 27 studenog ove godine. ITDE je izložba razmjene turizma značajna profesionalce u industriji i za potrošače, gdje izlagač može predstaviti putovanja i odredišta za 2012 izravno potencijalnim hrvatskim i međunarodnim putnicima. ITDE Split će, zbog datuma održavanja, prvi u regiji predstaviti najnovije trendove putovanja i turističke ponude za sezonu 2012. ...


TURIZAM

Međunarodni sajam putovanja i odredišta

Hrvatska će uskoro dobiti svoj prvi sajam turizma s temom povezivanja turističkih trendova i društvenih mreža

Izvor: CroatianTimes
 
Split je postao hit odredište u posljednjih nekoliko godina, a zbog svog položaja grad je postao vrlo važan za razvoj turizma u regiji. Prisutnost na sajmu može biti vrlo važna za mnoge tvrtke, komentirao je direktor Međunarodnog sajma putovanja i odredišta, Joško Nikolić.

list u moruPrvom događanju u okviru sajma u hotelu Le Meridien Lav biti će u fokusu veza između turističkih trendova i društvenih mreža. Očekuje se da će predavanja i rasprave o utjecaju Facebooka ili Twittera na turističku sezonu pobuditi veliko zanimanje.

ITDE je izložba razmjene turizma značajna profesionalce u industriji i za potrošače, gdje izlagač može predstaviti putovanja i odredišta za 2012 izravno potencijalnim hrvatskim i međunarodnim putnicima.

Smješten u srednjoj Dalmaciji, Split je glavna luka i drugi po veličini grad u Hrvatskoj, poznat po svojoj bogatoj kulturnoj baštini (pod zaštitom UNESCO), uzbudljivom noćnom životu i polazna točka za odlazak na brojne otoke duž jadranske obale.

Povezani članci

Who's Online

We have 65 guests and no members online