Bravarija Bašić uvjerljivo osvojila MALI BALUN 2009

Bravarija BašićIvan Bašić BašoBRAVARIJA BAŠIĆ - MNK SVETI JOSIP 7:1 (2:0). Momčad "Bravarija Bašić" uvjerljivo je osvojila malonogometni turnir u Dugom Ratu pobjedivši u završnici još jednu Dugoratsku ekipu - MNK "Sveti Josip" i prigrlila pobjednički trofej i nagradu od 12.000 kuna koju su osigurali marljivi organizatori ovog kvalitetnog i odlično posjećenog malonogometnog turnira, uz pomoć pokrovitelja, sponzora i donatora. Čestitamo pobjednicima, finalistu i orgaizatorima turnira. Svaka čast momci! A što reći o finalnoj utakmici? Da bi možda imala drugi tijek da je Jure Žilić realizirao barem jednu od svojih brojnih prilika "1 na 1" s Dujom Vukovićem? Možda... Iz jedne prilike koja nije baš "mirisala" na opasnost, "bravari" su majstorstvom jednog od svojih meštara baluna poveli. Bio je to preljep gol, udarac sasvim zdesna, skoro iz kuta,.. balun je prozujao "pored uha" Marina Terzića i odsjeo u "maloj mrižici". Opet su "sveci" prijetili iz kontre, i opet se Jure pošteno ispromašivao (Duje mu komodno može obiteljski "vadit mast" do kraja miseca :-) ili "zaboravio" dodati suigraču u napadu. I kako to već u nogometnu biva kad ne iskoristiš svoje prigode... dobiješ gol. Sitni vez "bravara" i vrata pobjede već su dobro otškrinuta...


ZAVRŠNICA DUGORATSKOG TURNIRA "MALI BALUN 2009."

Bravarija Bašić!

 

MALi BALUN 2009 - finale

Tekst i slike: Mladen Banović


MNK Sveti JosipPoluvrijeme. U nastavku nismo vidjeli odgovor "svetaca". Ali smo zato vidjeli novi pogodak u mreži mladog Terzića.

Igra "svetaca" se potom raspala. Usljedila je kanonada golova u njihovoj mreži. I jedan počasni s druge strane. Jure. Napokon. I to je bilo to.

Finale u kojem je izostala neizvjesnost za publiku naviklu na sportsku dramatiku i uzbuđenja, ali hej, u kojem ste to finalu vidjeli čak osam golova?

MALi BALUN 2009 - finale


Uručenje pehara i nagrada održalo se na tradicionalnoj nogometnoj veselici u mjestu, na dugoratskoj plaži, ovaj put u blizini popularnog plažnog objekta "Malo misto" (Kod Kaplara).

MALi BALUN 2009 - finale

Veselo balunjersko društvo i njihovi prijatelji, te brojni mještani i gosti, zabavljali su se do dugo u noć uz "piće i iće" i zvuke dobre glazbe, te čašice i čašice ugodnog razgovora o vječnim, mahom nogometnim ili ljetnim temama ...

MALi BALUN 2009 - finale


Iduće na "programu" - Maškarana olimpijada!

Bila je to prva od ovoljetnih fešti na dugoratskoj rivi i plaži. Nova već slijedi u iduću subotu kada su u dugoratskoj lučici na "programu" - Ljetne Maškare i Maškarana olimpijada, lude igre pod maskama, ples i pjesma uz vruće ritmove latino-house glazbe DJ Babayara!

No o tome više, kako zna reći naš Marko Messi, više u sljedećim informativnim emisijama ...

 

MALi BALUN 2009 - finale
U Kaplara je bilo veselo...

 

Povezani članci

Who's Online

We have 703 guests and no members online