Proljetni treking kup kreće ovog vikenda

Proljetni treking kup, natjecanje koje je utemeljeno 2014. godine a koje danas uključuje 5 trail i treking utrke koje se održavaju na području Mosora, Poljičke planine, Omiške Dinare, Marjana i Promine, počinje ovog vikenda. Upoznajte se s terminima i utrkama Proljetnog treking kupa 2016.
13.02. 1. Marjan trail – TTK Strka-Split
12.03. 2. ProminaTrek Drniš – PD Promina-Drniš
02.04. 6. Jesenice Treking – Udruga Jesenice-Jesenice
23.04. 4. Imbertrek – PD Imber-Omiš
14.05. 10. Mosor Grebbening – PEU Gata-Gata

Proljetni treking kup kreće ovog vikenda

Piše: Josip Radmilo / Gata.hr
Izvor: Gata.hr


Organizatori, Planinarsko ekološka udruga Gata, Udruga Jesenice, Planinarsko društvo Imber Omiš, Planinarsko društvo Promina Drniš i Trail i trekking klub Strka iz Splita, udruge koje priređuju utrke Imbertrek, Jesenice treking, Mosor Grebening, ProminaTrek i Marjan trail, okupljaju velik broj trkača iz cijele Hrvatske te susjednih BiH i Slovenije.

Projekt Proljetni treking kup bazira se na promicanju tjelesnih aktivnosti, kvalitete života, ekološke svjesnosti te promicanju planinskog trail i trek trčanja u regiji Dalmacije i Dalmatinske Zagore.

Natjecanje se odvija kroz proljetni period s ovogodišnjom iznimkom utrke Marjan Trail koja starta već u subotu, 13. veljače 2016 godine.

Rad svih udruga i samog Proljetnog treking kupa je javan i transparentan te nudi mogućnost natjecanja od profesionalaca do trkača koji se po prvi put žele okušati u natjecanju te također ljubitelja prirode i izletnika.

trekking
 

Termini utrka Proljetnog treking kupa 2016.

13.02. 1. Marjan trail – TTK Strka-Split
12.03. 2. ProminaTrek Drnis – PD Promina-Drniš
02.04. 6. Jesenice Treking – Udruga Jesenice-Jesenice
23.04. 4. Imbertrek – PD Imber-Omiš
14.05.10. Mosor Grebbening – PEU Gata-Gata


trekking

Povezani članci

Who's Online

We have 538 guests and no members online