Poduzetnički kafić: Industrija – prošlost ili budućnost Splita i okolice?

Četvrti Poduzetnički kafić održati će se u srijedu, 02. ožujka 2016. g., u Hotelu "Atrium", Domovinskog rata 49a, Split s početkom u 17 sati na temu "Industrija – prošlost i/ili budućnost Splita?". Na druženju ćemo se vratiti u vremena kada je industrijska proizvodnja bila generator razvoja Splita i okolice, a Split bogat grad s dovoljno novca za sufinanciranje sporta, kulture, umjetnosti i cjelokupnog života grada. Osigurava li danas turizam dovoljno kvalitetan život grada? Što treba učiniti da se u Split i okolicu vrate proizvodne industrijske firme i veliki proizvođači?  Ovo su samo neke od tema o kojima će razgovarati naši gosti poduzetnici: Trpimir Renić, predsjednik Uprave Cemex Hrvatska d.d., Teuta Duletić, direktorica prodaje i pomoćnica Uprave Brodosplit d.d., Ivan Parčina, predsjednik Uprave Tromont d.o.o. i Mirko Zeljko, direktor istraživanja i procesa AD  Plastik d.d. Zainteresirani svoje sudjelovanje obvezni prijavite što prije na e-mail info @ poduzetnickikafic.hr ili na telefon 021/612-673 zbog ograničenog broja prijava..

PODUZETNIČKI KAFIĆ

Industrija – prošlost ili budućnost Splita?

Poduzetnički kafić Split je jedna od aktivnosti koju Grad Split provodi u sklopu EU projekta „Malom kavom do velikog posla“ zajedno sa svojim partnerima, Hrvatskom udrugom poslodavaca i UHY Savjetovanjem d.o.o. Split. Ukupna vrijednosti projekta od 297.715,08 kuna je u cijelosti financirana iz Europskog socijalnog fonda.

Dalmacija Dugi Rat

Cilj projekta je stvaranje pozitivnog poduzetničkog okruženja, unapređenja poduzetničke kulture te umrežavanja postojećih i potencijalnih poduzetnika organiziranjem neformalnih druženja i razmjenom iskustava u Poduzetničkom kafiću Split. U sklopu projekta predviđena su gostovanja predavača-poduzetnika s uspješnom poduzetničkom pričom tematski vezanom za svako pojedino događanje.

 Više informacija o projektu "Malom kavom do velikog posla“ možete pronaći na: www.poduzetnickikafic.hr i www.facebook.com/poduzetnickikafic.hr.