Posljednja šansa

"Bilo bi najbolje da sa svih tih najavljenih 22 miljarde eura EU sredstava (od kojih otprilike pola ionako SVI moramo vraćati) dame i gospodo u Vladi Republike Hrvatske, popunite sve rupe i minuse u proračunu, dapače. neka se učiteljima, medicinskim sestrama, policajcima i sl. u javnom sektoru povećaju plaće, a onima koji su višak (ovdje mislim na većinu zaposlenih u Javnoj upravi i lokalnoj samoupravi tzv. birokraciji) daju otpremnine i pusti ih se na tržiše rada.
Neka se napokon reformira zdravstvo, obrazovanje i pravosuđe, neka napokon profunkcioniraju sustavi koje godinama plaćamo, a imamo s jedne strane impotentno obrazovanje, neefikasno pravosuđe i konstantno prezaduženo zdravstvo... Neka se poplaćaju sva dugovanja.. SVIMA!
Digitalizirajte se!
Budite u cijelom procesu transparentni!
Nama u privatnom sektoru ne trebate zapravo "dati" ništa.
Samo smanjite poreze, počevši od PDV-a, pa preko poreza na dohodak, sve do ukidanja velike većine parafiskalnih nameta (HŠ, HV, HGK, HOK, HTZ,H...)
Ne trebate nam gospodo dati ništa, samo do vraga uzimajte manje, a mi znamo najbolje kako ćemo naš novac uložiti/investirati... i zadržati naše gradane, zaposliti ljude, povećati proizvodnju, proširiti djelatnosti...
Ovo nam je možda zadnja šansa za pravi restart!"


Hrvoje Bujas, predsjednik udruge Glas Poduzetnika

hrvoje bujas

Povezani članci

Who's Online

We have 177 guests and no members online