Doček Nove: ??? u Splitu, Rozga u Dubrovniku, Gibo u Opatiji, TBF u Zagrebu

doček NoveČini se da će samo nekolicina gradova zavući ruku malo dublje u proračun i izdvojiti pozamašnu svotu za organizaciju dočeka Nove 2012. godine. Ne zna se još tko će nastupiti na Rivi u Splitu, Kerum je prezauzet izborima. Popularna Jelena Rozga zapalit će posjetitelje Straduna 31. prosinca i 1. siječnja, a njoj će se pridružiti Kemal Monteno te klape 'Cambi' i 'Intrade'. Zadrani će se zabaviti uz lokalne glazbene snage, a Šibenik uz Helenu Bastić u pratnji skupine Cabaret, klapu Nas Quatros i grupu Bagatin ...

DOČEK NOVE  2012. GODINE

TBF u Zagrebu, Gibonni u Opatiji, Rozga u Dubrovniku

Piše: Željka Crnogaj / TPortal
Izvor: TPortal

Zagrepčane će na Trgu bana Jelačića zabavljati Crveni koralji, Telefon blues band i New gypsies, a malo dalje, na Britanskom trgu za dobru atmosferu pobrinut će se TBF.

Opatija za doček ima budžet od 400.000 kuna, a dio svog kolača dobit će i Gibonni uz kojega će Opatijci ući u novu 2012. godinu.

Nešto veću svotu od grada dobiva Tomislav Mrduljaš, direktor tvrtke Dalmacija koncert koja je od Splita dobila 550.000 kuna za organizaciju novogodišnjeg dočeka.

Mrduljaš je zadužen za organizaciju fešte na splitskoj Rivi, pa nema sumnje da će i ove godine Splićani slaviti uz velike zvijezde domaće zabavne glazbe.

S obzirom na to da je vrlo suzdržan u svojim izjavama, čini se da se još čeka blagoslov gradonačelnika Željka Keruma u čijemu su fokusu - izbori.

Povezani članci

Who's Online

We have 228 guests and no members online