Jadranska vaterpolo liga

Frano VićanNapokon je utemeljena Jadranska vaterpolska liga, regionalna liga najboljih vaterpolo klubova jadranskih zemalja s područja bivše države, a koje će započeti u rujnu ove godine uz sudjelovanje čak osam hrvatskih, tri crnogorska i jednog slovenskog kluba. U Jadranskoj ligi nastupit će svi najbolji hrvatski klubovi - Jug CO, Mladost, Šibenik NCP, Jadran SD Split, Mornar BS, Primorje EB, POŠK i Medveščak, boje crnogorskog vaterpola branit će Jadran Herceg Novi, Primorac i Budvanska Rivijera, a slovenskog Koper. Konačni dogovor o Jadranskoj ligi bit će potpisan nakon Final Foura Eurolige u Barceloni. Sjedište lige ipak neće biti u Splitu, koji daje čak tri ligaša, nego u - Zagrebu ...

Izvor: Slobodna Dalmacija, HINA

VrdoljakU priopćenju za javnost stoji i da će troškove natjecanja snositi nacionalni Savezi, a Hrvatski vaterpolski savez pokrivat će 55 posto troškova.

Troškovi naših klubova u ovom natjecanju bi, prema svim izračunima, trebali biti manji u odnosu na našu ligu s obzirom da će sve financijske izdatke službenih osoba snositi nacionalni Savezi.


Vaterpolistice

Povezani članci

Who's Online

We have 787 guests and no members online