DVD Dalmacija osvojila turnir 'Zdravko Rakela Bembo'

DVD "Dalmacija" organizira tradicionalno svake godine turnir u spomen poginulom vatrogascu Zdravku Rakeli. Ovo je 7. godina održavanja posebna po tome što se odazvalo 18 ekipa iz DVD-ova iz šire okolice koji su se došli prvenstveno zabaviti, otić po porciju fažola i održati tradiciju u odigravanju turnira. Turnir se održao 14. i 15. 5. 2011. g. na asfaltnom  terenu RK Hrvatski Dragovoljac. Ekipe su pristizale redovno i utakmice su odigrane  po pravilima. U finalu su ostali DVD "Dalmacija" i DVD "Trilj" , a nadmetanje je dobila DVD "Dalmacija" nakon izjednačene borbe i produžetaka tek u lutriji penala i time donila dugoočekivani zlatni pehar u prostorije našeg vatrogasnog doma. Za mali predah između dvije završne utakmice održana je revijalna utakmica između eklipa Općine Dugi Rat i tvrtke Colligo Dugi Rat koja je zabavila mnogobrojno gledalaštvo i nasmijala publiku ...


MEMORIJALNI VATROGASNI TURNIR "ZDRAVKO RAKELA BEMBO"

Vatrogasni turnir DVD Dalmacija

Piše: Ante Jerčić
Foto: Ante Jerčić, Željko Vrkić
               
Nagradu za najboljeg golmana dobio je naš heroj Dugog  Rata vatrogasac DVD-a "Dalmacija" Frane Marčić, a nagradu mu je dodjelio Tiho Zec pročelnik vatrogasne zajednice županije Splitsko-dalmatinske. Za najboljeg strijelca proglašen je  Vjekoslav Knez iz DVD-a Solin, a nagradu mu je dodjelio predsjednik DVD-a "Dalmacija" Milan Trogrlić.

Vatrogasni turnir DVD Dalmacija

Nagradu za treće mjesto dobio je DVD Solin, a pehar im je dodjelio vjećnik Općine Dugi Rat Joško Čizmić. Drugoplasirana ekipa na turniru je ekipa DVD-a Trilj, a pehar im je dodjelio Ivan Kovačić dopredsjednik vatrogasne zajednice županije Splitsko- dalmatinske.

I na samom kraju nakon 7 godina organizacije prijelazni pehar i pehar za prvo mijesto odlazi ekipi DVD-a "DALMACIJA" Dugi Rat, pehar je dodjelio Ante Sanader predsjednik vatrogasne zajednice i župan Splitsko -dalmatinske županije.

Vatrogasni turnir DVD Dalmacija
  ekipa "Colligo"
 
Nakon dodjele te tri ekipe su išli na zabavu u konobu "kod Bajse" u starim Jesenicama poviše Sumpetra gdje su na vatrogasnoj fešti zasluženo nazdravili svim sudionicima ovog odlično organiziranog turnira, ali i proslavili pobjedu uz piće, janjetinu i vrhunsku muziku naših "Garifula".

Vatrogasni turnir DVD Dalmacija

Povezani članci

Who's Online

We have 110 guests and no members online