Svaka tvrtka treba mobilni web

Ako želite predstaviti svoj biznis masama, počnite s mobilnom aplikacijom ili web sučeljem za telefone, a tek onda pređite na veliki ekran, riječi su sve više marketinških i IT stručnjaka. - "Ne znam koliko ćemo ih još dugo uopće zvati telefonima, no ti su uređaji trenutno najvažniji. Većina od nas se kreće i mobilni smo, stalno u pokretu. Zbog toga internetu najviše pristupamo preko mobitela" - kaže Robert Stephens, utemeljitelj britanske tvrtke Geek Squad. Baš zbog toga, kaže, tvrke trebaju prvo misliti o mobilnim platformama i graditi web stranice u skladu s njima, a tek kasnije napraviti standardnu web stranicu ...


TRENDOVI

DANAS SE SURFA S MOBITELA


Izvor: Net.hr


Uspješni Britanac smatra da danas veliku šansu za profit imaju tvrtke koje izrađuju aplikacije za mobilne telefone i proizvode sadržaj za njih.

"Ne znam koliko ćemo ih još dugo uopće zvati telefonima, no ti su uređaji trenutno najvažniji. Većina od nas se kreće i mobilni smo, stalno u pokretu. Zbog toga internetu najviše pristupamo preko mobitela", kaže Stephens.

Baš zbog toga, tvrke trebaju prvo misliti o mobilnim platformama i graditi web stranice u skladu s njima, a tek kasnije napraviti standardnu web stranicu.

Činjenicu da su ekrani mobitela tako mali vidi kao prednost, a ne problem. Dizajneri će se umjesto izgleda koncentirati na funkcionalnost i pristupačnost, što znači da će njihove stranice i aplikacije raditi bolje od lijepih, Flashom i JavaScriptom natrpanih stranica.

Povezani članci

Who's Online

We have 220 guests and no members online