Dragovoljci pobjedili 'domaćina' Zadra na Gripama

rk hd - zadarRK ZADAR - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  30:34 (14:20). U prvom dijelu prvenstva smo na zamolbu Zadrana mijenjali domaćinstva te im izašli u susret tako da smo mi bili domaćini u Zadru, a sad su oni domaćini u Splitu. Iz ove utakmice htjeli smo samo nove bodove, što se od nas i očekivalo, premda smo znali da je RK Zadar vrlo dobra ekipa, fizički spremna te da im je glavni adut brzina, trka, te kontra i polukontra. Ovaj put nismo krenuli kao i obično, dopustivši protivniku da se ganja s nama prvo poluvrijeme, nego smo udarili i mi jak ritam, od početka zatvorili sve prilaze svom golu, te orkanskim početkom sredili Zadrane njihovim oružjem - kontrama. Ubojita je bila desna strana Banović - Stipčić koji su iskoristili dobru igru u obrani, te lakoćom neometani punili Zadarsku mrežu ...

SPLIT

Mala dvorana Š.C. "Gripe" 17.03.2012. 15:15h gledatelja 150
16.  KOLO  2.HRL – JUG

RK ZADAR - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC   30:34 (14:20)

Piše: Miroslav Pivac BiBo
Izvor:
rkhd.hr

Počeli smo sa  6-0, kasnije se rezultat popeo na plus 8, 12-4 već je bilo u 12 minuti što je bila i najveća prednost na utakmici.

hd-zad-03

Kasnije su se zadrani trgnuli te do poluvremena smanjili na minus 6.U drugom poluvremenu se igralo gol za gol, žilavi zadrani se nisu predavali i u ovoj utakmici punoj tempa  i trke uspjevali su doć na minus 3 ali dalje od toga nisu mogli.

Dugoraćane su predvodili Banović sa 9, Stipičić sa 8 te "povratnik" Plazibat sa 7 pogodaka,dok je kod gostiju najefikasniji i razigraniji Jerak sa čak 12 zgoditaka!!

hd-zad-04

Plan je ispunjen, a to je da pred utakmicu sa Metkovićem dođemo s minimalnim zaostatkom tako da sami odlučujemo o svojoj sudbini.

Split, subota u 15h, mala dvorana na Gripama, derbi 2.HRL-jug: Dragovoljac -Metković 1963.

Molimo sve ljubitelje kluba i dobrog rukometa da nam dođu pružiti podršku u najbitnijoj utakmici sezone.
Vidimo se!

hd-zad-10 

R.K.“Zadar“ Zadar

Matej Maruna,Tomislav Zelić 4,Nino Jerak 12(5),Jure Šeremet,Ivan Šimičević 1,Lovre Klasanović 3,Jakov Svorcina,Duje Čulina,Dino Bukva 1,Mateo Birkić 5,Mate Valčić,Toni Malenica,Matija Merhar 4,Ivan Cota.
TRENER: Frane Kardum
SEDMERCI: 5/5
ISKLJUČENJA: 2 minute

hd-zad-11

R.K. „Hrvatski Dragovoljac” Dugi Rat  
Mirko Đonlić ,Mislav Plazibat 7 ,Marijo Vuković 2 ,Jure Klarić 1 ,Frane Pleić 1 ,Marko Galiot 1 ,Luka Perić ,Ivan Pleić 3 ,Ante Bušić ,Dino Banović 9 ,Marin Stipičić 8 , Stjepan Bajkuša 2 ,Matej Jakeljić ,Ante Jakelić.
TRENER: Boško Nazor
SEDMERCI: -/-
ISKLJUČENJA: 6  minuta

 

hd-zad-16hd-zad-12

Suci: Ivica Dominiković i Ivan Komšo (oba Metković)
Nadzornik: Vojo Musulin (Kaštela)

Povezani članci

Who's Online

We have 219 guests and no members online