Dugoraćani na košarkaškom SP u Turskoj

Dugoraćani na košarkaškom SP u TurskojNakon dugih i predugih 16 godina hrvatski košarkaši ponovno su sudionici Svjetskog prvenstva, no to kao da nije previše impresioniralo ljubitelje košarke, koji su u vrlo malom broju pohodili dosadašnja tri susreta izabranika Joke Vrankovića. Očito su dramatičan pad kvalitete, nered i nerad u hrvatskoj košarci od donedavno prvog ili drugog sporta po popularnosti i po uspjesima u Lijepoj Našoj stvorili sport koji gotovo nikog ne zanima. Osim katkad u Zadru, ostale košarkaške dvorane u Hrvatskoj mahom su prazne. No sve to nije spriječilo da se u Istanbulu na tribinama okupi 200-tinjak hrvatskih navijača, a među njima, naravno, ne fali Dugoraćana i Omišana, koji vrlo bučno bodre reprezentaciju ...

KOŠARKA

Vruće na tribinama

Dugoraćani na SP u Turskoj

Piše: N.M. / T-Portal
Foto: Željko Lukunić / Pixsell

 
Unatoč dva poraza i tek jednoj pobjedi očito je da je riječ o pravim zaljubljenicima u košarku, jer s navijanjem nisu stali ni u bezizlaznim trenucima protiv Slovenije, a niti tijekom susreta s favoriziranim Amerikancima.
 
U pravilu, kockasta ekipa s tribina dvorane Abdi Ipekci bila je dosad u manjini u odnosu na suparničke navijače, no to ne znači da je uvijek bila i nadglasana.
 
Navijači
 
Pjesma i druženje s drugim navijačima, pogotovo je to bio slučaj tijekom susreta sa Slovenijom, glavne su odlike ponašanja hrvatskih košarkaških kibica.
 
Bravo, ekipa!

Povezani članci

Who's Online

We have 69 guests and no members online