Epilog tuče usijanih glava na Glavici: Jednom kaznena, a drugom prekršajna prijava

Dovršena je obrada nad dvojicom muškaraca koji su se potukli u subotu navečer u Dugom Ratu na predjelu Glavica. Riječ je o 55-godišnjaku i 48-godišnjaku. Do sukoba među dvojicom muškaraca došlo je kada je 48-godišnjak otkrio da su na njegovom Mercedesu izbušene gume. Stariji je muškarac u sukobu koristio nož, dok je drugi bio naoružan elektrošokerom. Stariji je u tučnjavi zadobio tek porezotinu na čelu, dok je mlađem utvrđen hematom na ruci. Protiv 55-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela prijetnje, kao i oštećenja tuđe stvari na štetu 48-godišnjaka. Odveden je pritvorskom nadzorniku, dok 48-godišnjaku slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o oružju..

Izvor: DalmacijaNews

Svađa i tučnjava dvojice muškaraca u Dugom Ratu na predjelu Glavica sinoć je srećom prošla bez ozbiljnijih posljedica, iako su u sukobu koristili nož i – elektrošoker. Iako još uvijek nije dovršena policijska obrada slučaja, saznaje DalmacijaNews, čini se da 55-godišnjak i 48-godišnjak imaju nekih starih neraščišćenih računa. U tučnjavi je 55-godišnjak dobio manju ozljedu na čelu (porezotinu), dok je mlađem muškarcu utvrđen hematom na ruci.

U subotu navečer oko 19,40 sati sve je eskaliralo nakon što je 48-godišnjak "otkrio" da su na njegovom mercedesu izbušene gume. Od 55-godišnjaka, koji je popio koju čašicu (imao je 0,7 promila alkohola), oduzet je nož, dok je elektrošoker koristio 48-godišnjak.

Hoće li ići kakva kaznena prijava poput pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede, znat će se nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja.

Povezani članci

Who's Online

We have 184 guests and no members online