Zanimljivosti..

Dugoraćanin bez kompleksa

Horvat ČagaljRegionalni Big Brother je tek započeo, a neki od kandidata uvelike izazivaju zanimanje javnosti. Jedan od njih je 33-godišnji Horvat Čagalj koji dolazi iz Dugog Rata. Horvat je jedan od troje kandidata koji nisu bili sreće odmah ući u Koštunjačku kuću smještenu u Pionirskom gradu, već je završio na - smetlištu. Šuška se da su ga producenti stavili u nimalo glamurozno okruženje zbog njegova života u Londonu. Naime Horvat je nakon završene srednje škole odlučio sreću pronaći u Londonu kamo je otišao kao baby sitter. Iako se je dobro snašao u novom gradu, često je posjećivao majku Nedu, brata Marka i sestru Petru. Svi koji poznaju simpatičnog Dugoraćanina tvrde da je gotovo uvijek dobro raspoložen i da se odlično razumije u modu. Horvat za sebe misli da je jednostavno poseban, životni moto i uzor nema, a savršen dan za njega su kokteli, plaža, dobra glazba i društvo ...


HORVAT ČAGALJ

BB kandidat iz Dugog Rata

Piše: Antonija Nazor / Extra magazin
Izvor: Extra magazin


Prijateljice i obitelj ga hvale da im je uvijek bez greške donosio odjeću iz Londona savršeno pogođenog kroja, konfecijskog broja i ukusa.


BB HORVO

Dalmatinac bez kompleksa i show-man

Piše: Mirela Goreta / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

  - Jednostavno sam poseban - kaže 33-godišnji pravnik Horvat Čagalj iz Dugog Rata, koji je nakon ulaska u "Big Brother" kuću na beogradskom Košutnjaku u početku, ni kriv ni dužan, završio na "smetlištu", ali će se s drugih dvoje stanara "otpada" najvjerojatnije vrio brzo preseliti u raskošniji interijer od sadašnjega.

Optimistični Dalmatinac nadimaka Čago, Horhe i Horvo,  koji voli modu i ravnu feniranu kosu. dugogodišnji je plesač u KUD-u "Dalmacija" iz Dugog Rata, čija je članica i njegova sestra Petra Topić, kao i njihov brat Marko kojega je Horvatov ulazak u "BB" kuću zatekao na brodu u Abu Dhabiju ...

Horvat Čagalj- Horvat voli izazove, pa nas njegova prijava u 'BB' nije previše iznenadila. Mi želimo da on bude sretan... Ništa mu nije teško, opušten je, zabavan, nema kompleksa i od svega napravi show. Jak je karakter, uporan u onome što želi i ljudi ga, u principu, vole - opisuje Petra svojega brata, s kojim se posljednji put čula prošlog petka.

Dobar sin i brat

- Najprije mi se iz Londona, u kojemu ponovno živi od prošlog ljeta, javio u srijedu i samo kratko rekao kako ima avion za Beograd, a onda smo dva dana kasnije još kratko porazgovarali. Brzinski smo se pozdravili, poželjela sam mu sreću - veselo će Petra ne skrivajući ponos zbog brata koji je, otkriva, oduvijek bio sklon neočekivanim potezima.

  - Mater je malo bila u šoku kad joj je rekao da se prijavio u "BB", a u njoj su njezina djeca i njihova sreća najvažniji. Imamo povjerenja u njega jer je stvarno dobar sin i brat - govori Petra, koja je Horvatov ulazak u "BB" kuću pratila na televiziji u društvu dugoraćanskih folkloraša u prostorijama KUD-a. Roditelji su ipak ostali kod kuće...

- Činilo mi se da ga je, kad je tek ušao. malo uhvatila trema. Ali, brzo ga je prošla... Horvat je jako društven, ima brdo prijatelja i ne sumnjam da će se i u "BB" kući super snaći - vjeruje Petra, ne želeći prognozirati ishod regionalnog reality showa. Rano je još za takvo što, ali zna samo da bi njezin brat osvojenim novcem najvjerotatnije kupio stan.

- Zar to nije ono o čemu svi maštamo? Možda će mu samo pojavljivanje u "Velikom bratu" odškrinuti vrata modne scene ili estrade. Modi je sklon, a ima i iskustva. Već je nešto u poslovima oko mode u Londonu pomagan našoj rodici Nataši koja je glavna kreativna direktorica kod Stelle McCartney. A zašto ne bi bio i voditelj?! Stvarno ima mota za to, rođeni je zabavljač - hvali Petra svoga brata.

Horvat Čagalj

Povezani članci

Who's Online

We have 263 guests and no members online