Humanitarni koncert duhovne glazbe: Najmanjima od najmanjih

U organizaciji Franjevačkog instituta za kulturu mira u subotu, 10. studenoga, u Velikoj dvorani Gripe, s početkom u 20 sati, održat će se humanitarni koncert duhovne glazbe pod nazivom "Najmanjima od najmanjih". Na Gripama za bolesnu djecu korisnike Caritasa Nadbiskupije Split (njima je namjenjen sav prihod od prodaje ulaznica) nastupaju: Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac, Alan Hržica, Petar Buljan, fra Marin Karačić, zbor Mihovil, Skac bend Split, Vis Aurora. Voditeljica programa je Danira Matijaca.
Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati Koncertu, a želite podržati ovu plemenitu akciju, svoj doprinos možete uplatiti na račun otvoren kod Splitske banke, a glasi na Franjevački institut za kulturu mira, IBAN HR7523300031545046751, s naznakom Donacija za humanitarnu akciju Najmanjima od najmanjih. U pozivu na broj staviti datum uplate.

Izvor: Franjevački institut za kulturu mira

Osim online prodaje, ulaznice možete kupiti svakim danom na porti samostana Gospe od Zdravlja u Splitu, od 08-12h i od 17-20h, te na porti samostana Gospe Sinjske u Sinju.

Who's Online

We have 667 guests and no members online