Vlada i internet: Gaf za gafom

kontrola"Svaki put kad se vrhuška Vlade i HDZ-a takne u internet, novinari i urednici plešu od veselja. Naime, toliku količinu neinformiranih gluposti koje ispadaju iz usta najviših državnih dužnosnika, u ovom slučaju samog Velikog Vođe, nemoguće je čuti čak i kad dotični govori o ekonomiji, temi u koju se inače najmanje razumije..." - piše Neven Barković, novinar poslovnog tjednika Business.hr, u svom Clanak komentaru na posljednja zbivanja u hrvatskom internetskom prostoru (ali i policijskim postajama gdje su "nestašni" internauti na mig politike privedeni na "čašicu razgovora")...

NOVI MEDIJI I KAKO IH KONTROLIRATI

Piše: Mladen Banović

A sve je malo življe počelo s "Jubitom" i nespretnim, da se najblaže izrazim, medijskim istupima bivšeg ministra Kirina.

HR u EUOd Jubito afera, učeničkih prosvjeda organiziranih preko online društvenih mreža i odgode državne mature, pa do današnjih online kampanja i organiziranja prosvjeda, čelnici Zemlje znanja ništa nisu naučili, i štoviše, rade takve gafove i gafčine, da doista ni najvećim šaljivdžijama više nije smješno što nam (ili bolje - im) se cijeli Zapadni svijet smije i sprda.

U isto vrijeme mladi i vladajućima nepoćudni aktivisti završavaju u postajama na obavjesnim razgovorima sa "depolitiziranim" profesionalcima zemlje znanja koja samo što nije (još treba pročitati i naučiti svega par poglavlja) ušla u društvo Europljana.

O čemu li ćakulaju u 4 sata ujutro pospani student i iskusni zaštitnik reda i mira? Kako spojiti MaxADSL? Kako otvoriti blog? Poslati email? Napraviti PowerPoint prezentaciju rezultata akcije vikend prikupljanja vozačkih isprava?

Kako kontrolirati Facebook?


Danas je na web portalima osvanuo posljednji filmić naziva 'Bando nesposobna, što hapsite surfere, morat ću dati ostavku'. i opet je autor Bijesprvi koji je svoj tekst sinkronizirao na scenu iz filma "Hitler: Konačan pad".

- "To meni nije smiješno, nego tragično" - komentirao je najnoviji videoradak glasnogovornik Vlade Zlatko Mehun.

Smiješno ili tragično, najbolje da procjenite sami...

Hmm... valjda autor neće imati problema sa "službama" (premda čisto sumnjam) koje su već poznate po nedostatku smisla za humor.

Povezani članci

Who's Online

We have 288 guests and one member online

  • admin