Zanimljivosti..

Nebitni ste: Svakog TV-gosta 106 dana dosta

Big BrotherPrognoze i ankete se nisu obistinile. Horvat Čagalj je ispao u superfinalu prvog regionalnog Big Brother showa. Marijana Čvrljak je pobjednica i kući je otišla sa 104.700 eura nagrade. Ipak Marijani kao da to nije značilo puno. Razlog je njezinu neraspoloženju Nemeš, s kojim se upustila u vezu tijekom boravka u kući, a koji ju je ostavio sinoć pred kamerama. Na kraju finalne emisije pola stanara odbilo je čestitati joj na pobjedi, uključujući i Nemaša i Horvata. – Nakon što sam izašao, u pola sata neki su mi stanari napunili glavu pričom o namještenoj pobjedi pa sam bio potpuno zbunjen. Sada mi je žao što joj nisam čestitao – kaže Horvat Čagalj ...


LUDA KUĆA

Marijana Čvrljak pobjednica Big Brothera

Izvor: Dalje.com

Marijana ČvrljakNa superfinalu se pojavio i Marijanin otac Ivo, što je Marijanu iznenadilo. Toplo očinsko srce sve je oprostilo. Sreo se otac tijekom večeri i s Nemešem koji je otišao čim je završio prijenos uživo te tako pobjegao od novinara koje je zanimalo zbog čega je potpuno promijenio ploču i ostavio Marijanu dva dana nakon što je tvrdio da će je čekati i da ga nije briga ni za čije mišljenje osim za mišljenje svojih roditelja.

Nemeš je moj idealan muškarac i u glavi i u srcu. Da nije bilo njegove “predstave”, u kojoj me optužio da sam sve odglumila, ovo bi bila i njegova pobjeda i zajedno bismo uživali u njoj. Mislila sam da ću ostati s njim do kraja života – još uvijek pod šokom ispričala je Marijana za razgovora u spavaćoj sobi kuće Big Brothera u kojoj su se odvijale njihove igrice ispod pokrivača.

To što ju je Nemeš napustio komentirala je riječima:  – Razočarana sam, ali on je tako odlučio. Neću se boriti za njega jer je za borbu potrebno dvoje – sigurno govori te nastavlja: – Pogriješila sam što je moj preljub bio javan, osramotila sam ljude koji su bili na mom vjenčanju, a zgriješila sam i zato što sam brak sklopila u crkvi. Ipak sve što sam radila u kući bilo je iskreno i samo sam htjela biti sretna... Tužno je to u ovo doba da se žene boje pokazati što osjećaju i da se boje priznati svoje greške, dopustiti da ih srce vodi. Ja sam se prepustila...

Dok su se ostali natjecatelji prvog regionalnog Big Brothera zabavljali na slavljeničkom tulumu, Marijana se s ocem iskrala iz kuće i otišla roditeljima u Knin.

–  Ovakvi reality showovi ne biraju za svoje sudionike introvertne osobe, traži se profil koji će biti ljudima zabavan i sklon ponašanjima kakvo je bilo i Marijanino i čija biografija i nije baš popunjena velikim poslovnim ostvarenjima jer bi takvi natjecatelji gledateljima bili dosadni –  stav je Ljiljane Buhač, psihologinje i stručnjaka za govor i neverbalnu komunikaciju.

Horvat Čagalj u Big Brotheru

Zašto je između svima dragog dugoraćanina Horvata, koji niti jednom ni od ukućana ni od publike nije bio nominiran za izbacivanje, te skromnog čovjeka sa sela Duška i zaljubljive Marijane publika odlučila stati na njenu stranu.

Svi volimo zaviriti u tuđe živote i s vremenom se publika poistovjetila s njenom situacijom. Zaštitnički su se sigurno ponijeli kada ju je u cijeloj toj situaciji ljubavnik javno ostavio pred kamerama. Publika joj je sigurno htjela pomoći jer je bila ranjiva i nezaštićena. I što se više pisalo o njenu ponašanju, podrška joj je zacijelo bivala sve veća – zaključila je psihologinja.

Big Brother
  Nebitni ste...