Windays13: Tehnologija. Poslovanje. Uspjeh

WinDays 13Najavljen je poslovni i tehnološki program WinDays13 konferencije, koja će se održati u Umagu od 22. do 26. travnja 2013. WinDays13 Business stavlja naglasak na "trendove i promjene gospodarstva na pragu nove industrijske revolucije", dok će WinDays13 Technology sa 125 predavanja donijeti pregled ključnih tema i trendova u toj grani industrije. Poslovni dio konferencije će se baviti podizanjem konkurentnosti, stvaranjem novih radnih mjesta te ubrzanjem rasta domaćeg gospodarstva, kako bi se što uspješnije uklopilo u europski okvir. Preduvjeti za to su bliska suradnja akademske i poslovne zajednice te stvaranje tehnološki naprednog i sofisticiranog društva ...

NAJAVA IT KONFERENCIJE

Windays13: Tehnologija. Poslovanje. Potakni uspjeh

Izvor: Bug.hr

Sudionici će dobiti uvid u budućnost poslovanja u četvrtoj industrijskoj revoluciji, kao i najbolje primjere prakse uspješnih tvrtki, sveučilišta ili institucija.

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak govorit će o inovacijskoj i industrijskoj strategiji Hrvatske, a predavanja će imati i vodeći svjetski stručnjaci kao što su profesorica Silvija Gradečak s MIT-a i Tamim Asfour s Karlsruhe Institute of Technology.

WinDays 13
   foto: Netokracija

WinDaysi će, u sklopu tehnološke konferencije, obuhvatiti aktualnosti i najnovije Microsoftove proizvode, koji tvrtkama i pojedincima omogućuju da budu najkonkurentniji i najbolji u tome što rade.

Kotizacija za Technology i Business konferenciju WinDays13 iznosi 6.857,50 kuna. Za Technology je cijena 5.031,25 kuna, a za Business 2.587,50 kuna. Za rane prijave iznosi 5962,50 kuna za oba dijela konferencije, odnosno 4.375 kuna za Technology te 2.250 kuna za Business.

Razdoblje ranih prijava traje do 3. ožujka 2013. (sve su cijene izražene s PDV-om).

Povezani članci

Who's Online

We have 197 guests and no members online