Knjige: 'Kako odgajati volju' Fernanda Corominasa

Odgoj djeceU Splitu je predstavljena knjiga "Kako odgajati volju" Fernanda Corominasa o kojoj su govorili Petar Balta i Miro Radalj iz nakladne kuće "Verbum". Knjiga "Kako odgajati volju" biti će od velike koristi roditeljima, djedovima i bakama, učiteljima, profesorima i svima onima koji se bave odgojem. Pisana je jednostavnim i jasnim jezikom, a temelji se na inovativnim pedagoškim pravcima i novom pristupu odgoju – teoriji pozitivne motivacije kao najučinkovitije metode odgoja. Roditelji će u ovoj knjizi otkriti na koji način mogu učinkovitije odgajati svoju djecu primjenjujući pozitivnu motivaciju i potičući kod svoje djece samopoštovanje i optimizam ...

NOVE KNJIGE

Kako odgajati volju

Izvor: Verbum

Osim na čvrstim antropološkim i pedagoškim osnovama, knjiga se temelji i na mnogobrojnim empirijskim istraživanjima provedenima u ustanovama i tvrtkama koje nastoje postići cjelovitu izvrsnost.

U svakom poglavlju ove vrlo praktične knjige iznesen je cjelovit plan djelovanja koji svatko može prilagoditi vlastitoj situaciji i koji omogućuje konkretnu i učinkovitu primjenu stečenoga znanja u nastojanju da našoj djeci pomognemo da postaju bolje osobe i ostvare svoj puni potencijal.

Crtica o Autoru

Fernando Corominas doktorirao je brodogradnju na Sveučilištu u Madridu. Predsjednik je Europskog instituta za obrazovanje. Više od dvadeset i pet godina bavi se istraživanjima u području obiteljskog odgoja. Do sada je održao više od 1.000 predavanja u petnaest zemalja na različitim kontinentima. Autor je brojnih knjiga na temu odgojnih i obrazovnih metoda kao i metoda poslovnog upravljanja.

Povezani članci

Who's Online

We have 143 guests and no members online