Međunarodna investicijska konferencija u Splitu

U Splitu se 31.05.2019. i 01.06.2019. održava 1. Međunarodna investicijska konferencija, dvodnevni događaj s posebnim naglaskom na različite načine ulaganja u Hrvatsku i regiju jugoistočne Europe. Konferencija je namijenjena svima onima koji planiraju ulagati ili investirati u velike ali i male projekte, kao i onima koji traže adekvatnog investitora za svoj poslovni projekt. Na konferenciji će se održati niz predavanja te okrugli stol na kojem će govoriti i prezentirati svoja iskustva osobe iz svijeta investicija i strategije te će se raspravljati o pitanjima koje su danas prioritet u domeni investiranja u Hrvatskoj, neke od tema su: Globalni investicijski trendovi, Što se događa u jugoistočnoj Europi?, Što investitori traže?, Investicijske prilike u Hrvatskoj? Hrvatska kao jedna od najboljih destinacija za turistička ulaganja, Digitalna transformacija i ulaganje u digitalizaciju i dr. Konferenciju će otvoriti prof. Jeroen de Flander (iz Bruxellesa), jedan od najutjecajnijih svjetskih mislilaca o implementaciji strategije.

U SPLIT DOLAZI JEDAN OD NAJUTJECAJNIJIH SVJETSKIH MISLIOCA O IMPLEMENTACIJI STRATEGIJE I CIJENJENI GOVORNIK JEROEN DE FLANDER

Izvor: b-conferences.com

Jeroen de Flander je vrstan govornik koji je predavao u 41 zemlji, gdje ga je slušalo preko 26.500 ljudi. Na konferenciji će predavanje održati i g. Lawrence Kampf, osnivač Nova Earth Institute, prof. Velimir Srića, redoviti profesor Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i gostujući profesor na UCLA (University of California at Los Angeles), gđa. Vedrana Jelušić Kašić partnerica u Deloitteu Hrvatska, g. Časlav Žaja, pravni stručnjak i korporativni savjetnik u području korporativnog prava i osiguranja i drugi.

Jedan od primarnih gospodarskih ciljeva Republike Hrvatske su upravo investicije koje imaju veliku važnost za budući razvitak zemlje na tragu te činjenice svrha konferencije je okupiti investitore i predstavnike projekata na jednom mjestu te ih povezati i pronaći nove poslovne mogućnosti.

Konferencija je podržana od strane Hrvatske gospodarske komore, Turističke zajednice Splitsko Dalmatinske županije i Turističke zajednice grada Splita.

Povezani članci

Who's Online

We have 265 guests and no members online