Booking za glavnu sezonu veći nego lani

jedrenjakOdlične najave za sezonu stižu s berlinskoga turističkog sajma. U tijeku je do sada najveća marketinške akcije koju za Hrvatsku provodi TUI, lider među svjetskim organizatorima putovanja, a ove je godine prvi put na Svjetskoj burzi turizma ITB u Berlinu objavio kako je Hrvatska njihov ovogodišnji izbor u akciji TUI Inside. Konkretno, to znači da će vodeći svjetski turoperator posebno promovirati Hrvatsku kao destinaciju visokokvalitetnog turizma, a samo organiziranim dolascima planiraju u našu zemlju uputiti oko 80 tisuća gostiju. Za glavnu su sezonu sve što su im hrvatski hotelijeri stavili na raspolaganje već − prodali! ...


TURIZAM

Booking za glavnu sezonu veći nego lani

Piše: Ružica Mikačić / Slobodna Dalmacija
Izvor. Slobodna Dalmacija

peristil Hrvatska je na ITB-u primila nagradu za najbolju destinaciju naslijeđa i doživljaja. To je veliko priznanje ministru Damiru Bajsu uručilo Udruženje turističkih novinara i pisaca Pacifika PATWA.

Booking za glavnu sezonu veći nego lani od 10 do 25 posto

Sve informacije o stanju rezervacija odmora u Hrvatskoj za glavnu sezonu u ovom su trenutku dobre i kreću se od 10 do čak 25 posto boljeg bookinga.

na plaži To ne znači da će Hrvatsku posjetiti toliko gostiju više, nego je riječ o ranijem rezerviranju zbog straha da gužva na tržištu ne ostavi neodlučne bez slobodne postelje.

Kad je, međutim, u pitanju predsezona, stanje je bitno drukčije. Većina hotela na Jadranu otvara se tek polovinom travnja i bit će popunjeni nekoliko tjedana vezanih uz uskrsne blagdane.

Svibanj se već sada izdvaja kao mjesec praznih postelja.

Povezani članci

Who's Online

We have 193 guests and no members online