Projekt SLID: Dobre prakse rehabilitacije i socijalne uključenosti osoba s invaliditetom

mreža udruga osba s invaliditetomDes - ustanova za zapošljavanje, rad i profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom iz Splita, u suradnji s Mrežom udruga osoba s invaliditetom Dalmacije, tijekom trajanja provedbe projekta SLID organizira prvi u nizu stručnih, međunarodnih i interaktivnih seminara. Seminar SLID prenosi dobre prakse profesionalne rehabilitacije i socijalne  uključenosti osoba s invaliditetom, s naglaskom na nastanak, praksu, razvoj, sadašnjost i perspektive Centra "Los Rosales" u BiH  održati će se u utorak, 15. svibnja 2012.g. u 11,00 sati u prostorima Radnog centra u DES-u Split, Boktuljin put bb.

PROJEKT SLID

Socijalna i radna inkluzija osoba s invaliditetom

Piše: Mirela Pigler / MUOSID
Izvor: MUOSID

Gosti predavači na seminaru su dipl. socijalni radnik Jasna Rebac i mr. sc Janja Milinković.

Jamčenje jednakih mogućnosti za sve državljane jedan je od osnovnih principa na kojem se baziraju javne politike EU. Socijalna inkluzija osoba s invaliditetom stoga je strateški važna tema svake moderne države.

Cilj projekta SLID je potaknuti jačanja dionika i šire javnosti u pružanju odgovarajuće podrške osobama s invaliditetom te im olakšati uključivanje u otvoreno tržište rada i omogućiti im punu socijalnu uključenost.

Povezani članci

Who's Online

We have 242 guests and no members online