Najava: WinDays 12 konferencija

windays12Microsoft WinDays12, najveća hrvatska poslovno-tehnološka konferencija unazad jedanaest godina, održati će se u Rovinju od 23. do 27. travnja. Ugostit će više od 1.500 sudionika, ICT stručnjaka, poslovnih ljudi, novinara te aktera hrvatske političke scene. Prva tri dana rezervirana su za tehnološki dio konferencije (WinDays12 Technology) koja će na predavanjima, prezentacijama i radionicama okupiti vodeće profesionalce iz ICT industrije kako bi podijelili znanja, iskustva i razmišljanja o aktualnim temama. Poslovni dio konferencije (WinDays12 Business) će kroz završna dva dana obraditi aktualne gospodarske teme i analizirati najnovije trendove u poslovanju ...


IT KONFERENCIJA

WinDays 12

Kreativni naglasak 12. izdanja konferencije, osim na izvrstan program, stavljen je i na zabavne sadržaje

Izvori: Windays.hr, Metro portal

Osim na tehnološki i biznis program, na Windaysima ne bit trebalo faliti ni zabavnih sadržaja zbog kojih je Microsoft WinDays konferencija već godinama nezaobilazno odredište IT stručnjaka, novinara, vodećih predavača iz regije i šire te biznismena.

Program konferencije bavi se aktualnim trendovima u poslovanju te nudi mogućnosti za povećanje učinkovitosti, produktivnosti i optimizacije procesa unutar poslovnog okruženja.

Predavači i stručnjaci razmjenjuju mišljenja i ideje za unaprjeđenje poslovnih procesa i predstavljaju ready-to-use tehnološka rješenja koja su temelj uspješnog poslovanja.


Popis predavanja i teme u segmentima Infrastruktura, privatni oblak i virtualizacija te Razvoj i Poslovna rješenja

Infrastruktura, privatni oblak i virtualizacija

Marin Franković s Visoke škole za primijenjeno računarstvo održat će predavanje pod nazivom „System Center 2012 App Controller.

Robert Petrunić iz Algebre će se predavanjem „Cloud Security 2.0“ pozabaviti sigurnošću u oblaku, a predavanje „Hyper-V 3.0 vs VMWare“ prikazat će mogućnosti i funkcionalnosti nove verzije Hyper-V virtualizacijske platforme.

Igor Pavleković iz Algebre bavit će se aplikacijama za korištenje Microsoft Lync sustava („Mobilni i federirani Lync“).

Ozren Kopajtić iz Microsofta ponuditi više informacija o Microsoft Datacenter Services (DCS).

Dragan Jelčić iz Meridijana IT reći će više o sustavima visoke dostupnosti koji postaju sve pristupačniji za tvrtke bez obzira na njihovu veličinu („Sustavi visoke dostupnosti za sve, a ne samo za odabrane“).

Andrej Radinger iz Mobenda predstavit će napredne poslovne mogućnosti operativnog sustava Windows Phone 7 („Windows Phone u Enterprise okruženju“).
 
Poslovna rješenja

Nenad Trajkovski iz tvrtke ESKA održat će predavanje pod nazivom „Microsoft Project Server i SharePoint Server - savršen orkestar od dva člana.“

Darko Jovišić iz InfoCumulusa izabrao je temu „Social CRM – novi kanal u upravljanju odnosima s klijentima.“

Uz ove navedene teme moći ćete poslušati i o ostalim proizvodima poslovne produktivnosti  poput Office 365 (Exchange, SharePoint i Lync u oblaku) te napredne Office klijentske scenarije.
 
Razvoj

Aleksandar Zambelli iz Microsofta bavit će se temom „Windows Azure Media Services: Multimedijske usluge u oblaku“, a tema  drugog predavanja bit će  „Razvoj multimedijskih Metro aplikacija za Windows 8.“

Adis Jugo iz tvrtke Plan B GmbH govorit će o primjeni standardnih i provjerenih modela arhitekture softvera na SharePoint rješenjima te kako povećati kvalitetu koda i poboljšati i automatizirati proces testiranja.

Domagoj Pavlešić iz tvrtke Web-Ideja će se u temi „Što donosi Windows Phone „Tango“ i budućnost?“.
 

PROČITAJTE VIŠE...

Povezani članci

Who's Online

We have 191 guests and no members online