Brit Floyd u srijedu na Gripama

Brit Floyd, najbolji tribut bend na svijetu približit će nam na navišoj mogućoj razini glazbu legendarnog Pink Floyda, i to u Velikoj dvorani Gripe 7. studenoga 2012. u sklopu turneje "A Foot in The Door World Tour 2012". A dotad, uz pomoć Jubita, prisjetimo se originalnih Floyda uz cjelovitu (91 min!) snimku legendarnog koncerta u Pompejima (1972) kad je rock bio mlad, a vaš unerednik još u pelenama ...

 

TKO JE REKAO DA U SPLITU NEĆE BITI DOBRIH KONCERATA?

Brit Floyd u studenom na Gripama

Izvor: Slobodna Dalmacija

Brit Floyd su 2010. godine u Liverpoolu osnovali Chas Cole, voditelj agencije CMP Entertainment, i Damian Darlington, gitarist i glazbeni direktor Brit Floyda (koji je imao priliku svirati Davidu Gilmouru na proslavi njegovog 50. rođendana, 1996. u Londonu).

Svoje korijene vuku iz jednog drugog tribute benda - The Australian Pink Floyd Show - koje smo već imali priliku slušati i gledati u Splitu, no razilaženje i neslaganje u poslovnim odlukama dovelo je do dvije frakcije od kojih je jedna, predvođena Damianom Darlingtonom, postala The British Pink Floyd Show skrativši si kasnije ime u Brit Floyd.

brit floyd

Povezani članci

Who's Online

We have 163 guests and no members online