Software startup akademija u Splitu

Uvodno predavanje o Software startup akademiji, koju već treću godinu zaredom organizira Microsoft, održat će se 6. studenog u 15 sati u uredu za transfer tehnologija u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu. Na akademiju, koja će trajati pet mjeseci, mogu se prijaviti svi studenti, mladi ljudi i nezaposleni iz cijele Hrvatske, a sastoji se od edukacijskog dijela koji će se održavati u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Varaždinu, mentorstva i natjecanja pri čemu pobjednik može osvojiti 40.000 kuna. Edukacijska predavanja će se održavati i na splitskom FESB-u. piše DalmatinskiPortal ...

Software startup akademija u Splitu

Izvor: DalmatinskiPortal

Tehnički dio edukacije će se baviti vrstama aplikacija, izradom klijentskog i serverskog dijela aplikacije, bazama podataka i na koncu smještajem aplikacije.

Pet najboljih timova bit će pozvano na WinDays konferenciju, najveću tehnološku i poslovnu konferenciju u regiji, čiji je organizator Microsoft. Na konferenciji će timovi svoje ideje predstaviti pred žirijem i nadati se osvajanju vrijedne novčane nagrade.

Stručnjaci će individualno pomagati svakom timu, mentori će svojim znanjem, iskustvom i poslovnim savjetima usmjeriti polaznike na put uspjeha. Prijave su otvorene do 9. studenog u 23.59 sati.

Povezani članci

Who's Online

We have 125 guests and no members online