Izađi na izbore i glasaj

Evo, prije nego što nastupi predizborni muk, svega par rečenica o onome što nas već 25-godina muči, a na što možemo utjecati svega četiri godine ili koji put i izvanredno, čak dvaput u godinu dana..

Činjenica jest da većina ljudi u Hrvatskoj ne želi nikakve promjene i da sasvim solidno živi na državnoj sisi. I tako će biti sve dok nam strani kreditori ne zavrnu slavinu. Ili dok se, ne daj Bože, nešto loše ne desi s turizmom..

U nedjelju imamo prilično rijetku priliku osobno uručiti poruku našoj političkoj "eliti" okupljenoj mahom u HDZSDP duopolu koja, zahvaljujući našim glasovima, već 25 godina provode dokazano neuspješne politike koje su rezultirale ovim društvenim sivilom, ekonomskim crnilom i besperspektivnošću takoreći svugdje oko nas.

Ponavljati stalno istu grešku dajući im i u nedjelju na biralištima opet svoj glas, a nadajući se da će rezultat ovaj biti drugačiji, sve je samo ne mudro i pametno. Glasate li opet za HDSZSDP vaš će glas sigurno biti bačen! U to možemo biti, ta dugogodišnje iskustvo nas uči, potpuno sigurni. A nije da nemate alternative.. Pokušajte jednom ne glasati protiv ili za manje zlo, pokušajte napokon glasati ZA!

Ostavimo konačno stare duopole prošlosti, kojom se najradije i bave, te krenimo zajedno graditi svoju bolju budućnost. Na listi broj 6. pronaći će te ljude koje žele zaokrenuti Hrvatsku prema budućnosti i razvoju. Priključite im se svojim glasom, podrškom i radom na boljem sebi. Otud sve stvarne promjene počinju..  Birajte Pametno.

Birajte pametno

Piše: Mladen Banović, izborni kandidat stranke Pametno - lista broj 6.
na predstojećim izborima za Sabor u X. izbornoj jedinici,
jedan od dvoje mještana općine Dugi Rat na izbornim listama.

Birajte Pametno

Svitu, sve je jasno, sve znate! U nedjelju, 11. rujna "sakrijte didu i babi osobnu", izađite na izbore i zaokružite pravi broj na pravoj listi. Za listu broj 6. Za Hrvatsku kakva može biti! Imate alternativu postojećem stanju. Imate opciju koje je uistinu drukčija. Imamo (rijetku) priliku zaokrenuti Hrvatsku i započeti s promjenama koje će omogućiti da počnemo zajedno graditi bolju budućnost za sebe i nove generacije ovdje, u Hrvatskoj, a ne u Irskoj, Njemačkoj ili Dubaiju.

Prepoznali ste Pametno ali kažete da ne želite "bacati glas" na "male" stranke? Često to ovih dana čujem. Glasati za modernu Hrvatsku punu mogućnosti za sve, glasati za najbolji odabir od ponuđenog nikako NIJE "bačen" glas! Bačeni su samo glasovi za dosad vladajući duopol ili za manje zlo jer s njima dobijate samo status quo.

Birajte Pametno

Na ovim nadolazećim izborima ne samo da ću, kao i dosad, izaći na biralište i glasati, nego sam se čak i osobno uključio pomoći ljudima čije sposobnosti znam, čije vrijednosti dijelim i kojima vjerujem da mogu izdržati na ovom dugom putu.

Izborna matematika i D'Hondtova metoda su skroz jednostavni kada si marljivo odradio "domaću zadaću", kada Lijepom Našom kročiš mirne savjesti, čista srca i bez fige u džepu.

Kad biraš pametno..

Povezani članci

Who's Online

We have 93 guests and one member online

  • admin