Shift Meetup s KJ Singhom, direktorom Techstars poslovnog akceleratora

Ususret ovogodišnjem, četvrtom izdanju Shift konferencije koja se u HNK u Splitu održava 11. i 12. lipnja, u ponedjeljak, 25. svibnja je u prostorijama Microsoft Innovation Centra Split na FESB-u koji ovaj tjedan slavi 55 godina, održan je Shift Meetup, druženje na kojem je glavno predavanje održao je KJ Singh, direktor jednog od najvažnijih poslovnih akceleratora na svijetu - TechStarsa iz New Yorka. Singh je govorio o trenutačnom stanju tržišta kapitala, objasnio zašto su javna tržišta kapitala bitna za ulagače, zašto VC fondovi traže tako visoke povrate te kako alocirati vlastite novce nakon zarade. Od hrvatskih tvrtki TechStars je za sada uložio u splitski startup Codeanywhere, koji je u samo godinu dana nakon te investicije udvostručio broj zaposlenika. Broj okupljenih na Shift Meetupu dokazao je da mlade poduzetnike itekako zanima na koji način doći do investicija, a nije nedostajalo ni pitanja nakon samih predavanja na koje su govornici strpljivo odgovarali ...

USUSRET SHIFT CONFERENCE 2015.

Shift Meetup s KJ Singhom

Izvor: ShiftSplit.com

Shift Meetup s KJ Singhom, direktorom Techstars poslovnog akceleratora

Okupljene su prije Singha pozdravili neki od glavnih sponzora Shift konferencije, među kojima su se našli zamjenik gradonačelnika Splita Goran Kovačević, pročelnik županijskog Upravnog odjela za gospodarstvo i EU integracije Anđelko Katavić, direktor županijske turističke zajednice Joško Stella, direktorica Ureda uprave i komunikacija Societe Generale Splitske banke Silvija Bareša te potpredsjednica International Medical Corps Višnja Čipčić.

Predavanje o iskustvu prolaska kroz TechStars održao je su-osnivač Codeanywherea, Vedran Jukić, koji je okupljene pobliže upoznao s procesima kroz koje je njegov tim prolazio za vrijeme prošlogodišnjeg boravka u Americi pod okriljem TechStarsa.

Shift Meetup s KJ Singhom, direktorom Techstars poslovnog akceleratora

Broj okupljenih na Shift Meetupu dokazao je da mlade poduzetnike itekako zanima na koji način doći do investicija, a nije nedostajalo ni pitanja nakon samih predavanja na koje su govornici strpljivo odgovarali.

Povezani članci

Who's Online

We have 200 guests and no members online