Ante Vitaić novi voditelj solinske škole nogometa

Naš sumještanin Ante Vitaić novi je voditelje Škole nogometa 'Tonći Boban Bebi' iz Solina. Dosadašnjem voditelju Škole nogometa Anti Bobanu koji je navedenu dužnost obnašao proteklih šest godina je istekao ugovor, a vodstvo NK Solina se odlučilo na reorganizaciju i novi smjer.
Uz "Dite Orija" Antu Vitaića mlade solinjane nogometu će, pored postoječih stručnjaka u klubu, učiti i Marin Nerlović, novi trener juniora NK Solina, magistar i predavač kineziologije, te Marin Grčić kao novi trener pionira II. Solinski klub u suradnji s Hajdukom i Filozofskim fakultetom uvodi sportsku pedagogiju u klub, što će djeci omogućiti kvalitetan razvoj na području odgoja koji je ključan za izgradnju osobnosti koja je temelj za stvaranje igrača.
Čestitamo našem Anti i njegovim novim kolegama!

PROMJENE PORED JADRA

Solin ima novog voditelja Škole nogometa

Izvor: Dalmatinski portal

Ante Vitaić je 38-godišnji nogometni trener i poznato igračko ime, koji je završio preddiplomski stručni studij na Kineziološkom fakultetu u Splitu i stekao zvanje stručni prvostupnik kineziologije - sportski trener nogometa te pripadajuću nacionalnu Pro licencu. Na akademiji HNS-a pohađa adaptaciju za UEFA A licencu. Uz dužnost voditelja Škole nogometa bit će angažiran i kao trener pionira NK Solina koji nastupaju u 1. HNL.

Povezani članci

Who's Online

We have 147 guests and no members online