Olmissum - Square 4:4

Omiš i Poljica su još jednom pokazali svoje veliko srce. Protekli vikend malonogometni klub Olmissum iz Omiša organizirao je prijateljsku utakmicu humanitarnog karaktera "Za Noru i prijatelje Kolibriće”. U goste su pozvali drage prijatelje iz drugoplasiranog kluba 1. HMNL, MNK Square iz Dubrovnika. U sportskom dijelu večeri revijalna malonogometna utakmica je završila s miroljubivih 4:4. Nakon odličnog izdanja domaćina i vodstva od 4:2, gosti u završnici susreta s igračem više u polju (bez golmana) u posljednje četiri minute uspijevaju na krilima svojih Brazilaca dvaput prevariti obranu Omišana i izjednačiti rezultat.
Puno važniji od ishoda utakmice jest odaziv publike. Puna dvorana ljubitelja sporta podržala je ovu humanitarnu akciju kojoj je cilj bio prikupiti sredstva za djecu oboljelu od spinalne mišićne atrofije (SMA). Sve prikupljena sredstva bit će uplaćena na račun Udruge Kolibrići čiji je član i mala Nora.
Marina Bartulović Rogošić, majka male Nore, oduševljena je potporom Omišana ovoj akciji te potporom MK Olmissum koji već drugu godinu za redom organizira humanitarnu utakmicu za udrugu Kolibrići.
– Dok čekaju novu odluku povjerenstva i ministra, nadam se da smo im pokazali da nisu sami – izjavio je za portal DalmacijaDanas dopredsjednik kluba Josip Škorić.

MB, foto: MNK Olmissum

Povezani članci

Who's Online

We have 204 guests and no members online