Tjedan braka

tjedan brakaU tijeku je Tjedan braka, koji organizira Ured za pastoral obitelji Splitsko-makarske nadbiskupije, a održava se od 6. do 13. veljače u samostanu sv. Frane na Obali u Splitu. Svaku večer misa je u 19 sati, a potom prigodno predavanje u 19.35 sati u velikoj dvorani samostana. Predavanja o braku i obitelji te o izazovima suvremenoga doba drže eminentni stručnjaci s područja teologije, medicine, psihologije i dr. Svoja su predavanja održali: prof. don Luka Vrljičak o temi "Obitelj i katolička škola", mr. don Boris Vidović govorio je o patološkom kockanju, a dr. Danijela de Micheli Vitturi o brizi za zdravlje i obiteljskom zajedništvu. Večeras, dakle, u srijedu 9. veljače, prof. dr. fra Ante Vučković govorit će o temi "Ljubav ne traži svoje" ...

TJEDAN BRAKA

Izvor: Splitsko-makarska nadbiskupija

U četvrtak 10. veljače predavanje na temu "Obitelj i duhovna zvanja" održat će Petar Galić, OP, a u petak 11. veljače o posljedicama anarho-liberalizma na brak i obitelj govorit će mr. fra Žarko Relota.

U subotu 12. veljače glumac HNK u Splitu gosp. Trpimir Jurkić izvest će monodramu "Zapisi iz nevremena".

Zadnjega dana, u nedjelju 13. veljače, predavanje na temu "Svjetski dan braka.i još nešto" imat će prof. dr. don Josip Čorić, predstojnik Ureda za pastoral obitelji.

Povezani članci

Who's Online

We have 442 guests and no members online