Večeras završava 5. Festival mediteranskog filma

Festival mediteranskog filma Split
Projekcijom talijanskog filma "Terraferma" i dodjelom nagrada večeras će u ljetnom kinu Bačvice završiti 5. Festival mediteranskog filma Split. Program posljednjeg dana počinje u 17 sati besplatnim projekcijama kratkih hrvatskih filmova iz programa “Ješke” u kinoteci “Zlatna vrata”, a na istom mjestu se u 19.30 sati nastavlja premijerom glazbenog dokumentarca “Hrvatska Rapsodija: Maksim Mrvica” autorice Brune Bajić. Veliko finale FMFS-a kreće na Bačvicama u 21.30 dodjelom nagrade najboljem filmu “dugog metra”, a dva pobjednika iz kratkometražnom programa prikazati će se prije projekcije "Terraferme"...

FESTIVAL MEDITERANSKOG FILMA

Festival mediteranskog filma SplitIzvor: FMFS

Filmski dio Festivala završiti će se ovim talijanskim filmom o Sicilijanskom ribarskom otoku čiji su stanovnici počeli uviđati njegov turistički potencijal, ali imaju problema s ilegalnim useljenicima.

Okršaj HrvatskaIrska na plesnom podiju

vatreniNo tu neće biti kraj druženja s FMFS-om. Noć uoči utakmice Vatrenih na EP-u, na plesnom podiju dogoditi će se okrašaj Ilira i Kelta, hrvatski i irskih glazbenih dragulja. Dva DJ-a će se nadmetati koji će hitovima više oraspoložiti publiku, a pobjednik za razliku od onog na sutrašnjoj utakmici ni neće biti toliko bitan.

Povezani članci

Who's Online

We have 227 guests and no members online