Dječji festival Glas Solina

dječji festival{jathumbnailoff}Novo izdanje Dječjeg festivala Glas Solina, nakon lanjskog uspjeha, te uvrštenja u Solinsko kulturno ljeto, uvodi ove godine nove sadržaje, iznenađenja i glazbena uzbuđenja. Završna večer 2. Dječjeg festivala. održat će se u Solinu, na Gradini u nedjelju, 22. kolovoza 2010.g. s početkom u 20:30 sati. U ovaj projekt uključen je velik broj djece i mladih iz Solina, Kaštela, Splita, i susjednih mjesta, koji za vrijeme ljetnih praznika uz pjesmu i zabavu kvalitetno provode svoje slobodno vrijeme ...


SOLIN

2. Dječji festival Glas Solina 2010.

Izvor: Dalmalino

Mali, veseli tim Dječjeg kluba za kreativni razvoj, igru i scenski nastup Dalmalino organizira dječji festival sa svhom da djeca izraze svoj pjevački i glazbeni talent, a ujedno se međusobno druže, upoznaju i afirmiraju u pozitivnom i kreativnom smislu.          

Projekt je podržan od grada Solina, Turističke zajednice grada Solina, lokalnih medija, pokrovitelja, donatora i zasigurno će doprinijeti razvoju kulturno-zabavnog života, obogaćenju turističke ponude i stvaranju prepoznatljivog imidža grada Solina, kao grada prijatelja obitelji.

Povezani članci

Who's Online

We have 104 guests and no members online