Osvrt na utakmice dječaka i kadeta Hrvatskog Dragovoljca

Prvi su u rukometni dres Hrvatskog Dragovoljca u 2016. godini uskočili Dječaci, godište 2002. Završne utakmice 2015. su bile prebačene u siječanj 2016., tako da nas je za vrjeme praznika očekivao krvav raspored. U 20-ak dana 7 utakmica! Igralo se kao po staroj vremenskoj prognozi, toplo - hladno, tako da su zabilježene pobjede protiv ekipa JELSE, KAMIČKA Sinj i SOLINA, te porazi od KAŠTELA, METKOVIĆA, TROGIRA i BALIĆ-METLIČIĆA. Reklo bi se, na papiru, sve realno. Težimo da skinemo "skalp" nekoj od vodećih ekipa, ali još ćemo morati jesti "mlika i pure" do tog dana. Toliko o našim dječacima. Red je da spomenemo ovdje i naše (opel) kadete. Da ne gubim vrime doma, dok se vozimo natrag s utakmice podjeliti ću par friških osvrta na utakmice kadeta u Zadru. Zabilježili smo dvije lake pobjede za ulazak u drugi dio prvenstva. Nismo baš ovako lako mislili proć na zadarskom parketu, ali takav je trenutni odnos snaga. Mi angažirani i "unutra" od prve sekunde i odmah smo protivniku dali do znanja kako rukometne stvari stoje. I obrana i napad bili su dobri..

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK ZADAR  24:16
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK ARBANASI  27:18


Piše: Popularni Bole

kadeti RK HD

Ovo smo očekivali s obzirom na sastav Arbanasa i njihovih rezultata, tako da smo rutinski ovo odradili. Nema se šta dodat, osim pohvalit Bočkaja st, Pranju i Varvu koji su jutros oko 3 sata došli iz Zagreba gdje su igrali za seniore, a već u 6 sati su bili u autobusu za Zadar. Bravo momci!

Boško Nazor Bole

Iduće gostovanje će kazati jesmo li se podigli u izvedbama naše igre ili možemo samo sa slabijima. Imamo li samo široka ramena ili su i, zna se, velika i na pravom mjestu. Idemo u Rijeku na megdan Zametu i Kozali. Malo puno nas seniori, da izvine cijenjeno web pučanstvo, "prcaju", jer i njihove rupe triba krpit i to nas troši. Ali povjest pišu hrabri i vridni..

I pokoji povjesničar s Sumpetra. :-))

Boško Nazor Bole

Povezani članci

Who's Online

We have 270 guests and no members online