Jesenice Open, dan četvrti

Jesenice OpenJure "CNN Play of the day" Žilić jaše dalje. On i njegovi poletarci su prvi izašli na teren četvrtog dana turnira. U početku se vodila taktička borba, koja je pri kraju prešla u otvoreni dvoboj. "Rat" u kojem nitko nije poginuo niti je ozljeđen, osim pokojeg živčanog "sustava". Poslije rata, balet. Braća Bajso i ekipa, predvođena "prvim baletanom" Vladom Tomašem, na zadovoljstvo mnogobrojnih djevojaka u publici, lakoćom i stilom ostvarila pobjedu. U nastavku Breki protiv djece. Djece koja nisu htjela biti djeca. Marin Roguljić i njegovi mališani, svima su pokazali da snaga klade valja, a vještina i kolektiv caruju. Pokazali su da su Barcelona za sve ostale ekipe, i bez obzira na buduće događanje, oni su već osvojili turnir, bar što se tiče javne percepcije, tamo iza stare Blagajne, u starom selu Jesenice ...

JESENICE OPEN 2012.

Izvor: Udruga Jesenice

A na kraju šlag, nogometni pjesnik Mario Patrice Bartulović, Zule, Stanko, Bože, Luka i ostali HAUSE bend, uz pomoć brojnih obožavatelja i obožavateljica, doslovno su pregazili protivnika.

Jesenice Open

Kada je nogometni pjesnik eksplozivnom valjugom uljevo i topovskim udarcem probušio protivničku mrežu, suvopotočka Torcida je pala u delirij, planule su bengalke, BLAGAJNA je postala POLJUD, i u opasnosti su bile Carine.

Jesenice Open

Ne zbog kazne UEFE, već zbog prijetnje otvorenog požara, jer je igralište BLAGAJNA okruženo suhom travom i u planini. Srećom, sve je završilo bez dugoratskih vatrogasaca i policije, uz slavlje HAUSE benda.

Jesenice Open

U subotu se igraju sve utakmice četvrtfinala, ali ako svi sudionici četvrtfinala ne postignu međusobni dogovor, i postanu svijesni da ovo nije svjetsko prvenstvo, već prijateljsko druženje, organizator će morati angažirati strane suce, policiju i vatrogasce, a tada mu zbog financijskog kolapsa prijeti sudbina Hajduka, stečaj bez preustroja.

dica Jesenice Open
Oni su svrha, i proizvod turnira. Uz neke minuse, pohvala orijanskom pobjedničkom duhu

Povezani članci

Who's Online

We have 101 guests and no members online