Općinari, prijavite se na natječaj za donaciju pokazivača brzine na Oriju

SIGURNOST U PROMETUU sklopu projekta "Goodyear ambasador sigurnosti" raspisan je natječaj za donaciju pokazivača brzine "Vi vozite". Pet pokazivača brzine bit će donirano općinama u Republici Hrvatskoj s čestim slučajevima prebrze vožnje u blizini vrtića i osnovnih škola. Donacijom pokazivača brzine želi se potaknuti vozače na pažljiviju i odgovorniju vožnju kako bi se prometnice učinile sigurnijima te pridonijeti većoj sigurnosti svih sudionika u prometu, posebice najugroženijih skupina kao što su djeca. U natječaju mogu sudjelovati sve općine u Republici Hrvatskoj koje zadovoljavaju kriterije za odabir i koje pošalju potpuno i ispravno ispunjene i potpisane prijave za natječaj. Pravila i uvjeti natječaja mogu se pročitati na internetskoj stranici www.goodyear.hr ...

SIGURNOST U PROMETU

Izvor: Goodyear.hr

Pet općina kojima će se donirati pokazivači brzine odabrat će stručna komisija sastavljena od predstavnika tvrtke Sava trade Zagreb d.o.o. i MUP-a RH, a rezultati natječaja bit će objavljeni 1. rujna 2012. godine u medijima i na internetskoj stranici www.goodyear.hr.

Projekt je podržalo Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske.

Općinari, ako želite, za dodatne informacije slobodno kontaktirajte: Bojana Mandić, Pragma komunikacije; T: +385 (0)1 4825 670; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .