Iz Regije..

Andro Tomasović: Zakupio sam i plaćam 21 parkirališno mjesto

hotel plaža OmišNakon što je na sjednici omiškog Gradskog vijeća HNS-ovac Ivan Pajdek prozvao vladajući HDZ da pogodavanjem Andri Tomasoviću, vlasniku hotela "Plaža", pri dodjeli parking mjesta gradski proračun gubi velik novac, oglasio se i prozvani poduzetnik. U svom priopćenju Tomasović tvrdi kako mu Grad nije besplatno ustupio 30 parkirališnih mjesta za potrebe njegova hotela, nego da je temeljem ugovora između hotela i Grada do 2014. godine zakupio 21 parkirno mjesto, za što godišnje plaća 30.000 kuna ...

OMIŠKI PODUZETNIK ANDRO TOMASOVIĆ REPLICIRA HNS-OVCU IVANU PAJDEKU

Zakupio sam 21 parkirališno mjesto

Piše: Vinko Vuković / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija


Kako bi se moglo usporediti je li to uistinu gubitak, potrebno je istaknuti da građani Omiša parkirna mjesta u drugoj zoni mjesečno plaćaju samo 30 kuna. Je li to isplativo?

Uz to, moram naglasiti da su mjesta na korištenje našim gostima na raspolaganju u prosjeku pet mjeseci, dok ih ostale dane uglavnom koriste Omišani, i to besplatno.

hotel Plaža Omiš

Neodgovorno je i zlonamjerno u javnosti blatiti vlasnika hotela koji zapošljava građane Omiša i koji plaća nemale iznose na ime komunalija i ostalih davanja od kojih Grad živi.

Naglašavam i to da su sve komunalne pristojbe Gradu, kao i zakup 21 parkirnog mjesta, uredno i na vrijeme plaćeni te da Grad tu nema nikakvih gubitaka, već sigurne prihode.

Povezani članci

Who's Online

We have 123 guests and no members online