Almissa Open Air 2011.

Almissa Open Air 2011.U Omišu na nekoliko lokacija od četvrtka do subote održati će se Almissa Open Air - ljetni art festival u organizaciji udruge Akcija mladih Omiš. Festival objedinjuje različite oblike suvremene umjetnosti i kulture. U četvrtak, 4. kolovoza u galeriji ONAiON održati će se otvarane trodnevne izložbe "Indukt" omiških umjetnika koji su za ovu priliku zaplivali vodama konceptualne umjetnosti, premda to u večini slučajeva odudara od njihova dosadašnjega opusa. Na izložbi sudjeluju: Dino Banović, Marin Baučić, Zdravko Cota, Ivana Delaš, Zvone Mandić, Luka Matulić, Verica Mekinić, Tina Mimica, Stipe Raljević, Tomislav Raljević, Josip Sebeledi, Milan Stanić, Vice Tomasović, Vedran Urličić ... 


FESTIVAL SUVREMENE UMJETNOSTI U OMIŠU

Almissa Open Air 2011.

Piše: Omis-info.com, MB

Almissa Open Air 2011.


Petak, 5. kolovoza 2011.

Na velikoj gradskoj plaži će se održati "Live On Stage" autorska večer na kojoj će uživo nastupiti Zoe4Lux (Zoe4Lux.com), Žen (myspace.com/zbuka), Continuum (myspace.com/continuum.split), Mirage, Klikendoken!, Ivan Tomasović.. Također tu istu večer će Vinko Barić predstaviti svoju knjigu "Hrvatski punk i novi val 1976 – 1987", a Damira Kajžić će promovirati vlastitu liniju nakita "Pixelmysmile"


Subota, 6. kolovoza 2011.

Zadnji dan festivala tvrđava Mirabella (Peovica) postaje "Sensorium" galerija suvremene umjetnosti i poligon za umjetničko izražavanje gdje će se na nekoliko etaža simultano izvoditi performansi i akcije, izlagati instalacije, a nastupiti će i nekoliko glazbenih izvođača.  U programu sudjeluju: Marija Ančić, Marin Baučić, Tamara Bilankov, Milan Brkić, Arijana Lekić – Fridrih, Implant, Božidar Katić, Marko Marković, Željko Marović, Josip Rogošić, Julija Simunić, Milan Stanić, Vice Tomasović, Vedran Urličić.


Almissa Open Air 2011. ljetni je art festival mladih Omiških umjetnika kojem je cilj promovirati umjetnost svih oblika.

Almissa Open Air 2011.

Projekt  zamišljen je kao manifestacija u kojoj bi se predstavili glazbeni i likovni stvaratelji koji u svojim djelima koriste suvremene oblike komunikacije poput video instalacija, produkcije alternativne i eksperimentalne glazbe, performansa, suvremenog plesa i teatra.

Povezani članci

Who's Online

We have 235 guests and no members online