Lako protiv mladosti Crikvenice

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK CRIKVENICA 38:22 (17:8). Nakon prošlotjednog poraza u Kaštelima na otvaranju rukometnog proljeća, Dugoračanima je u nedjelju na Priko u goste došla mlada ekipa iz Crikvenice koja je pri dnu tablice 1.HRL-jug. To je bila možda zeznuta situacija u kojoj postoji mogućnost podcijenjivanja protivnika al hvala Bogu to se danas nije desilo.., piše desno krilo Dragovoljca, Marko Perić, u svom "urbi et orbi" izvješću s ruba parketa...
"Danas utakmica počinje jako dobro za nas, već u 7.minuti "one way traffic". Semafor je već pokazivao 5-0 za nas. Praktički već je bilo sve riješeno, a nije ni počelo. Poslje toga i gosti se bude, daju par golova ali razlika je postepeno samo rasla. Na kraju prvog poluvremena rezultat je bio 17:8. Drugo poluvrijeme je praktički kopija prvog. Nema se tu šta pametnog napisat. Revijalna utakmica, bez grubih faulova i situacija. Lipa za naše vjerne gledatelje. Svi koji su bili u sastavu Dragovoljca dobili su svoju minutažu. Po običaju moramo nekog istaknit kao MVP-a utakmice stavio bi Darka Jurina, danas rezervnog golmana koji se bori za svoje minute. Iskazao se u zadnjih 20 minuta sa 10-tak obrana. Bravo, mladi asu!"
A za kraj, uz čestitke igračima i treneru, te zahvalu vjernim navijačima koji su došli na tribine podržati svoje rukometaše, spomenimo i konačan rezultat na semaforu. 38:22. Eh da, seniorska ekipa Rukometni klub Senj istupila je iz natjecanja u 1.HRL-jug ligi.

Izvor: FB Marko Perić

Povezani članci

Who's Online

We have 426 guests and no members online