RKHD: Nazor odstupio, seniore Dragovoljca preuzeo dinamični duo Stipičić-Galiot

Novi trener seniora RK Hrvatski Dragovoljac je dojučerašnji kapetan Marin Stipičić. Njegov pomoćnik na klupi dugoračana je dojučerašnji trener kadeta Marko Galiot Zele. Tako se nakon ostavke dojučerašnjeg trenera seniora Boška Nazora, koji će se još intezivnije moći posvetiti radu s mlađim kategorijama kluba, presložila kadrovska križaljka vodstva seniora najuspješnijeg dugoratskog sportskog kolektiva u zadnjih 10-ak godina. "Kumovi" Stipičić-Galiot imati će tako priliku nakon uspješne igračke karijere dokazati se i kao stručan trenerski duo na klupi Hrvatskog dragovoljca. Pred njima je puno posla i izazova, a za početak su postavili naglasak na red, rad i disciplinu. Pripreme za nastavak prvenstva su u punom jeku. Već 1.2.2014., u goste dugoraćanima dolazi prvoplasirana ekipa KTC iz Križevaca. Pobjeda protiv njih bi bila velik poticaj za daljnji rad ...

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC

Duo Stipičić/Galiot preuzeo seniore Dragovoljca

Piše: Ivan Pleić, Mladen Banović
Izvor: RKHD.hr


Igračka ruža Dragovoljaca je ostala nepromijenjena. Svi mladići su zadovoljni odabirom novog trenera. Odaziv i pristup treningu je odličan, te sada samo treba tako nastaviti i dalje. Momčad ima i novog kapetana. To je Mislav Plazibat, popularni Keđa.

RK hrvatski dragovoljac

Cilj Dragovoljaca ove sezone je ostanak u 1. Ligi. Ako se cilj ostvari, onda ćemo nestrpljivo očekivati rasplet izgradnje Omiške sportske dvorane, pa tko zna, možda sljedeću sezonu Kraljevi asfalta osvanu trenirati i igrati baš u njoj. Svi skupa to im žarko želimo!

Pripreme za nastavak prvenstva su u tijeku i rade se punom parom, a za tu priliku će poslužiti i renovirana "Streljana Gym" koja će biti od velike koristi s obzirom na uvjete u kojima klub radi.

Povezani članci

Who's Online

We have 185 guests and no members online